1. Edukacija pacijenata

Samo liječnici su stvarni stručnjaci za područje estetske kirurgije i estetske medicine. Zbog toga upravo njima omogućujemo:

  • sudjelovanje u stvaranju sadržaja naše stranice
  • spriječiti širenje nerealnih očekivanja pacijenata
  • objavljivati savjete na forumu
  • objavljivati opise zahvata ( u maniri „Wikipedia“ za plastičnu kirurgiju i estetsku medicinu)
  • objavljivanje edukativnih video zapisa

Sigurnost pacijenata – uvjereni smo da samo informirani pacijent može donijeti ispravnu odluku.

2. Medicina nije egzaktna nauka

U medicini postoje razne tehnike i mogućnosti liječenja. Različiti pristupi mogu postići optimalne rezultate. Na Estheticonu mogu liječnici prezentirati različite metode i pristupe, te objasniti njihovu suštinu.

3. Drugo mišljenje

Pacijenti imaju pravo zatražiti od liječnika više mišljenja kako bi mogli donijeti stvarno zrelu i promišljenu odluku.

4. Moderirane rasprave

Podaci objavljeni na portalu Estheticon podliježu kontroli. Moderatori prate sadržaj na forumu kako bi se spriječilo širenje vulgarnosti, klevetničkih poruka ili reklama medicinskih uredjaja.

5. Suradnja sa strukovnim udrugama

Održavamo i stalno razvijamo usku suradnju sa strukovnim udrugama kako bi se uzele u obzir potrebe različitih nacionalnih zakonodavstava i osiguralo širenje točnih i pouzdanih informacija za pacijente. Trenutno Estheticon uživa pokroviteljstvo njemačkog VDÄPC (Udruga njemačkih plastičnih kirurga).

6. Slobodna odluka liječnika

Liječnik će prije registracije biti upoznat sa svim uvjetima prezentacije na Estheticonu i može slobodno izabrati vrstu svog profila. Kad god želi, može deaktivirati svoj profil. Ako odabere Premium profil koji se temelji na ugovoru o suradnji, unaprijed ćete biti obavješten o uvjetima sporazuma, točnoj prirodi pružanih usluga i o relevantnim uvjetima poslovanja.

7. Transparentna komunikacija

Liječnici su otvoreno i transparentno informirani o svim izmjenama na svojim profilima, dogadjajima i izmjenama na profilu Estheticon. Ove informacije nikada ne priopćavamo regresivno, uvijek unaprijed. Svaki liječnik ima svog savjetnika koji mu je na raspolaganju. Istovremeno ima svaki liječnik pristup u administriraciju svog profila kako bi njime mogao sam upravljati.

8. Fair play

Ogradjujemo se od svih nepoštenih ponašanja i prevara koje se ponekad prakticiraju na internetu i jamčimo registriranim liječnicima transparentnu komunikaciju temeljenu na više od devetogodišnjem postojanju i razvoju naše tvrtke.

Objavljeno: 18.01.2016