Stručnjaci u vašoj okolini

Prikaži detalje

Stručnjaci u vašoj okolini

Prikaži detalje
  • 1 odgovora

Glumičić & Džepina Medical Group

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (42)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Glumičić & Džepina Medical Group? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Glumičić & Džepina Medical Group

Rinoplastika, doktor je veliki esteta

Tiiz 13.07.2019
Vrijedilo je     

Potpuno uklonjene nazolabijalne bore hijalurin filerom

Vrijedilo je     

Anonymous 22.11.2012
Vrijedilo je     

Anonymous 27.08.2012
Vrijedilo je     

Anonymous 08.07.2012
Vrijedilo je     

Imam problem sa kralješnicom,sama sam odlučila da si pomognem osim vježbanja i reduciranjem dojki,mislim da sam dobro postupila,jer se osjećam super.Što se tiče Poliklinike Glumičić@DŽepina i ljiečničke ekipe - SVE POHVA...LE Više 

Više

Naš profil - Glumičić & Džepina Medical Group

Motto:

Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića

Profilul Clinic

Glumičić & Džepina Medical GroupOtvorivši privatnu specijalističku praksu 1994 godine posvećenu isključivo estetskoj kirurgiji, bili smo među pionirima naše struke na ovim prostorima  te se već tada odlučili da ćemo slijediti najmodernije trendove u svijetu na području estetske kirurgije, te svim našim pacijentima omogućiti najkvalitetniju uslugu. Tokom proteklih godina sudjelovali smo na desecima svjetskih i domaćih kongresa i simpozija posvećenih estetskoj kirurgiji, te otvorili vrata naše ustanove svim dobronamjernim kolegama i medicinarima koji su željeli učiti od nas kao i mi od njih. Svim medijima koji su to željeli također smo bez ikakvih rezervi, i uz obvezno dopuštenje pacijenata, dopustili da prikažu mogućnosti, baš kao i potencijalne rizike ove prekrasne struke čiji je cilj – ne samo učiniti čovjeka mlađim i ljepšim – već mu vratiti samopouzdanje i vjeru u sebe. Operiravši tokom svih tih godina tisuće zadovoljnih pacijenata te stvorivši time i ogromno iskustvo, krajem 2006 godine bili smo, kao jedina ustanova iz Hrvatske, aktivni sudionici na "Simpozijumu Eksperata" održanom u Parizu, namijenjenom edukaciji svjetski priznatih kirurga i ustanova te posvećenom najkvalitetnijim i najmodernijim trendovima u estetskoj kirurgiji i tzv. "State of the Art" kirurškim tehnikama i materijalima. Vjerujemo da smo zahvaljujući našem predanom radu i brojnim pacijentima iz Hrvatske i inozemstva u potpunosti zaslužili da budemo uvršteni u taj ekspertni krug estetsko  kirurških klinika u svijetu.

Slijedeći svjetske trendove te želeći našim pacijentima ponuditi maksimalnu kvalitetu usluge, od prije 3 godine našem se je timu pridružio jedan od vodećih hrvatskih specijalista plastične i rekonstruktivne kirurgije – Docent dr. sci. Ivo Džepina. Nakon više od 20 godina rada na Klinici za plastičnu kirurgiju na KB "REBRO" i velikog iskustva stečenog tokom tih godina, Docent dr. Džepina odlučio je posvetiti se privatnoj praksi  i estetskoj kirurgiji, pridružujući se našoj ustanovi i dajući novu dimenziju našem uigranom kolektivu.

Ovom smo suradnjom svim našim pacijentima omogućili, po potrebi, mogućnost timskog pristupa i timskog rada čime se kvaliteta naše ponude svrstava bok uz bok sa najkvalitetnijim ustanovama za estetsku kirurgiju u svijetu.

Moto naše POLIKLINIKE "Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića" najbolje govori o ljudskoj potrebi i pravu kako na tjelesno, tako i duševno zdravlje gdje je osjećaj zadovoljstva samim sobom i svojim izgledom integralni dio tog procesa.

Svim našim dosadašnjim pacijentima želimo se zahvaliti na ukazanom povjerenju, a upravo je to povjerenje naš najveći ponos i naša najveća preporuka za sve buduće pacijente koji se odluče posjetiti nas.

Naše slike

Kirurzi & Ordinacije

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha)
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora
Dermoabrazija
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid…
   Fat (lipofilling)
   Punila na bazi hijaluronske kiseline
Kemijski peeling
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting
Liposukcija
   Ultrazvučna liposukcija
Mikrodermoabrazija
Odstranjivanje madeža
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika)
Operacija uši (otoplastika)
Perineoplastika
Podizanje grudi (mastopeksija)
Povećanje grudi - implantati
Povećanje penisa (produženje penisa)
Presađivanje kose
Rinoplastika (operacija nosa)
Sekundarno povećanje grudi
Smanjenje grudi
Vaginoplastika

Prikazati više prikazati manje

Važno

  • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
  • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Obrazac za kontakt

Adrese

Adresa
Prilaz Gjure Deželića 56
100 00 Zagreb
Hrvatska