Stručnjaci u vašoj okolini

Prikaži detalje

Stručnjaci u vašoj okolini

Prikaži detalje

Dr.med. Siniša Glumičić

  • 1
  • preporuke
    od kolega

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (33)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Dr.med. Siniša Glumičić? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Dr.med. Siniša Glumičić

Rinoplastika, doktor je veliki esteta

Tiiz 13.07.2019
Vrijedilo je     

Doktor je veliki esteta. Napravio mi je predivan nos, koji izgleda prirodno i u skladu s ostatkom lica... On je doslovno bog za noseve u cijeloj Europi i sire.

Potpuno uklonjene nazolabijalne bore hijalurin filerom

Vrijedilo je     

Dr. Sinisa Glumicic-najbolji od najboljih-jedini ciji fileri su mi potpuno uklonili bore izmedju nosa i brade a i same brade--

Anonymous 22.11.2012
Vrijedilo je     

Definitvino dr. Glumičić! Govorim iz iskustva ! Bez puno riječi i epiteta koji njemu nisu potrebni jer je vrhunski stručnjak i čovjek prije svega navest ću samo jednu rečenicu : I NAKON ZAHVATA IZGLEDAT ĆETE PRIRODNO ! P...a to i je bit operacije, zar ne?! Više 

Anonymous 27.08.2012
Vrijedilo je     

naš najbolji estetski kirurg,koji na tako suptilan i lako razumljiv način daje pacijentu sigurnost u ishod estetskog zahvata.dr.glumičić i njegov tim najbolji su dokaz prave profesionalnost.pozdrav,pacijentica iz rijeke ... Više 

Anonymous 03.04.2012
Vrijedilo je

Povečavala sam grudi, prezadovoljn sam. Nedugo nakon tog zahvata korigirala sam nos. Nemam riječi kojima bi pohvalila dr.Glumicica. Kad krenem od samog ulaza u kliniku do samog razgovora pa do ophođenja svih njih prema... Više 

Pohvala za dr ...

Anonymous 03.04.2012
Vrijedilo je

Pohvala za dr Glumičića, sve što je napravio pred par godina još je savršeno+minimalna trauma+minimalan oporavak+veliki esteta

Više

Preporuka kolega

Naš profil - Dr.med. Siniša Glumičić

Motto:

Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića

Članstvo

International Confederation for Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery

Druga članstva:

  • AAAM - American Academy of Aesthetic Medicine
  • AAFPRS - American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery
  • ESAS - European Society of Aesthetic Surgery (ESAS)

Dr.med. Siniša Glumičić

Rođen u Zagrebu te odrastao u liječničkoj obitelji, dr. Glumičić se već u ranom djetinjstvu opredjeljuje za poziv liječnika.

Nakon završene srednje škole u Bostonu (Massachusetts, SAD) upisuje studij medicine u Zagrebu gdje i diplomira 1988. godine kao tada najmlađi liječnik na području bivše Jugoslavije. Po završetku studija medicine odlazi u SAD, gdje boravi godinu dana u Bostonu i educira se iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije u sklopu klinike za plastičnu kirurgiju na Massachusetts General Hospital, kao i u privatnoj ustanovi za estetsku kirurgiju Boston Cosmetic Surgery Center.

1990. godine, po povratku iz SAD-a, dr. Glumičić počinje raditi kao suradnik i asistent prof. dr. Milojevića, doajena estetske kirurgije na ovim prostorima, u sklopu tada jedine privatne klinike za estetsku kirurgiju MILO. Istovremeno, specijalizira kirurgiju glave i vrata te sudjeluje na svim tečajevima Američke Akademije za estetsku kirurgiju, kao i Američke Akademije za facijalnu plastičnu kirurgiju postajući njihovim redovnim članom. Jedan je od osnivača i aktivnih članova Europske Akademije za estetsku kirurgiju, te član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, Međunarodnog udruženja za kiruršku rekonstrukciju vlasišta, te brojnih drugih stručnih organizacija.

Od 1992. godine dr. Glumičić vodi Centar za estetsku kirurgiju u sklopu Rogaške Slatine u Sloveniji.

1994. godine otvara privatnu kiruršku praksu u Zagrebu, koja prerasta u specijalističku polikliniku Glumičić Medical Group 1996. godine.

glumicic_2Smatrajući kontinuiranu edukaciju podlogom kvalitetne usluge, redovito posjećuje i aktivno sudjeluje u radu s kolegama iz zemlje i svijeta, primjenjujući stečena saznanja i tehnologiju u svojoj poliklinici. Dr. Glumičić je i jedan od idejnih začetnika i sudionika u projektu FACE TO FACE u sklopu kojeg je tim američkih i europskih specijalista za kirurgiju glave i vrata u više navrata, u suradnji s našim stručnjacima, "pro bono" operirao hrvatske ranjenike i djecu sa prirođenim malformacijama lica.

Nastojeći etstetsku kirurgiju približiti i učiniti pristupačnom svakom zainteresiranom pojedincu, kao i srušiti mnoge tabu teme ili zablude, dr. Glumičić čest je gost-predavač na popularnim i stručnim medicinskim i kozmetičkim skupovima, ili pak u specijaliziranim emisijama gdje se govori o ljudskoj ljepoti i izgledu.

Inzistirajući na prirodnosti i koristeći najsuvremeniju tehnologiju, danas se uspješan estetski zahvat mora individualno adapatirati svakom pojedinom pacijentu.

Moto Poliklinike "Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića" zasigurno najbolje opravdava nastojanje dr. Glumičića i njegova tima da pomognu svakom čovjeku u njegovoj težnji ka ljepšem i boljem.

Naše slike

Kirurzi & Ordinacije

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha)
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora
Dermoabrazija
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid…
   Fat (lipofilling)
   Punila na bazi hijaluronske kiseline
Kemijski peeling
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting
Liposukcija
   Ultrazvučna liposukcija
Mikrodermoabrazija
Odstranjivanje madeža
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika)
Operacija uši (otoplastika)
   Earfold™ implant
Perineoplastika
Podizanje grudi (mastopeksija)
Povećanje grudi - implantati
Povećanje penisa (produženje penisa)
Presađivanje kose
Rinoplastika (operacija nosa)
Sekundarno povećanje grudi
Smanjenje grudi
Vaginoplastika

Prikazati više prikazati manje

Važno

  • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
  • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Članci

5 minuta sa doktorom Glumičićem
10.09.2014

U sklopu serije razgovora Pet minuta s... pričala sam s poznatim liječnicima o njihovim radnim danima, što vole u svom životu,...

Obrazac za kontakt

Adrese

Adresa
Prilaz Gjure Deželića 56
100 00 Zagreb
Hrvatska