Stručnjaci u vašoj okolini

Prikaži detalje

Stručnjaci u vašoj okolini

Prikaži detalje
Dr.med. Siniša Glumičić
Dr.med. Siniša Glumičić

Dr.med. Siniša Glumičić

Dr.med. Siniša Glumičić

  • 1
  • preporuke
    od kolega
Kontakt

Obrazac za kontakt

Adrese

Adresa
Prilaz Gjure Deželića 56
100 00 Zagreb
Hrvatska

Preporučite nas (31)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Dr.med. Siniša Glumičić? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Dr.med. Siniša Glumičić

U ogledalu vidim najljepši nos koji sam mogla zamisliti

 |  Rinoplastika (operacija nosa)
Registrirani korisnik  |  27.08.2014
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 1.800 €

Operirala sam nos prije 6 godina kod našeg najboljeg specijalista za estetsku kirurgiju. Tada nisam imala povratnu informaciju ni od koga, ali po svojoj sam se intuiciji odlučila otići doktoru Gllumičiću. Mogu samo reći da mi je to bila najbolja moguća odluka jer je operacija prošla idealno, bez ika... Više 

 1 Lajk  |   1 Komentar

Savršena rinoplastika kod doktora Glumičića

 |  Rinoplastika (operacija nosa)
Registrirani korisnik  |  13.06.2014
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 19.000 kn

Operirala sam nos kod doktora Glumicica i sada je savršen. Bila sam iskompleksirana, bio je veći i deblji sada je prekrasan a najbolji dio je da nitko ne zna da je operiran cak ni oni koji me znaju jer izgleda potpuno prirodno samo im izgledam lijepse. Nakon rinoplastike nisam osjetila nista, nikakv... Više 

 17 Komentara
Anonymous

Rinoplastika (operacija nosa)

Rinoplastika (operacija nosa)
Anonymous
Anonymous  |  25.12.2012
  Vrijedilo je

operirala sam nos kod doktora glumicica i moram reci daj je pravi umjetnik ljudske ljepote zna uskladit novi oblik sa postojecim.i jos nesto uz njega se osjecate sigurno covjek koji ulijeva povjerenje.zelim mu jos mnostvo zadovoljnih nasmijanih lica.

Anonymous
Anonymous
Anonymous  |  22.11.2012
  Vrijedilo je

Definitvino dr. Glumičić! Govorim iz iskustva ! Bez puno riječi i epiteta koji njemu nisu potrebni jer je vrhunski stručnjak i čovjek prije svega navest ću samo jednu rečenicu : I NAKON ZAHVATA IZGLEDAT ĆETE PRIRODNO ! Pa to i je bit operacije, zar ne?!

Anonymous
Anonymous
Anonymous  |  27.08.2012
  Vrijedilo je

naš najbolji estetski kirurg,koji na tako suptilan i lako razumljiv način daje pacijentu sigurnost u ishod estetskog zahvata.dr.glumičić i njegov tim najbolji su dokaz prave profesionalnost.pozdrav,pacijentica iz rijeke

Anonymous

Povečavala sam grudi ...

Povećanje grudi - implantati
Anonymous
Anonymous  |  03.04.2012
  Vrijedilo je

Povečavala sam grudi, prezadovoljn sam. Nedugo nakon tog zahvata korigirala sam nos. Nemam riječi kojima bi pohvalila dr.Glumicica. Kad krenem od samog ulaza u kliniku do samog razgovora pa do ophođenja svih njih prema pacijentima ,jako ljubazno i profesionalno.

Anonymous

Pohvala za dr ...

Liposukcija
Anonymous
Anonymous  |  03.04.2012
  Vrijedilo je

Pohvala za dr Glumičića, sve što je napravio pred par godina još je savršeno+minimalna trauma+minimalan oporavak+veliki esteta

Anonymous

definitivno br 1.

Lasersko odstranjivanje rasta kože i madeža
Anonymous
Anonymous  |  03.04.2012
  Vrijedilo je

Dr Glumičič,definitivno br 1.

Anonymous
Anonymous
Anonymous  |  12.03.2012
  Vrijedilo je

2010sam napravila grudi kod dr.glumicica. Sada mogu oped da se vidim u ogledalo,prezadovoljna sam cjeli team je sjajan. Hvala vam puno!


Više

Preporuka kolega

Naš profil

Naš profil

Motto:

Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića

ČlanstvoDruga članstva:

  • AAAM - American Academy of Aesthetic Medicine
  • AAFPRS - American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery
  • ESAS - European Society of Aesthetic Surgery (ESAS)

Dr.med. Siniša Glumičić

Rođen u Zagrebu te odrastao u liječničkoj obitelji, dr. Glumičić se već u ranom djetinjstvu opredjeljuje za poziv liječnika.

Nakon završene srednje škole u Bostonu (Massachusetts, SAD) upisuje studij medicine u Zagrebu gdje i diplomira 1988. godine kao tada najmlađi liječnik na području bivše Jugoslavije. Po završetku studija medicine odlazi u SAD, gdje boravi godinu dana u Bostonu i educira se iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije u sklopu klinike za plastičnu kirurgiju na Massachusetts General Hospital, kao i u privatnoj ustanovi za estetsku kirurgiju Boston Cosmetic Surgery Center.

1990. godine, po povratku iz SAD-a, dr. Glumičić počinje raditi kao suradnik i asistent prof. dr. Milojevića, doajena estetske kirurgije na ovim prostorima, u sklopu tada jedine privatne klinike za estetsku kirurgiju MILO. Istovremeno, specijalizira kirurgiju glave i vrata te sudjeluje na svim tečajevima Američke Akademije za estetsku kirurgiju, kao i Američke Akademije za facijalnu plastičnu kirurgiju postajući njihovim redovnim članom. Jedan je od osnivača i aktivnih članova Europske Akademije za estetsku kirurgiju, te član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, Međunarodnog udruženja za kiruršku rekonstrukciju vlasišta, te brojnih drugih stručnih organizacija.

Od 1992. godine dr. Glumičić vodi Centar za estetsku kirurgiju u sklopu Rogaške Slatine u Sloveniji.

1994. godine otvara privatnu kiruršku praksu u Zagrebu, koja prerasta u specijalističku polikliniku Glumičić Medical Group 1996. godine.

glumicic_2Smatrajući kontinuiranu edukaciju podlogom kvalitetne usluge, redovito posjećuje i aktivno sudjeluje u radu s kolegama iz zemlje i svijeta, primjenjujući stečena saznanja i tehnologiju u svojoj poliklinici. Dr. Glumičić je i jedan od idejnih začetnika i sudionika u projektu FACE TO FACE u sklopu kojeg je tim američkih i europskih specijalista za kirurgiju glave i vrata u više navrata, u suradnji s našim stručnjacima, "pro bono" operirao hrvatske ranjenike i djecu sa prirođenim malformacijama lica.

Nastojeći etstetsku kirurgiju približiti i učiniti pristupačnom svakom zainteresiranom pojedincu, kao i srušiti mnoge tabu teme ili zablude, dr. Glumičić čest je gost-predavač na popularnim i stručnim medicinskim i kozmetičkim skupovima, ili pak u specijaliziranim emisijama gdje se govori o ljudskoj ljepoti i izgledu.

Inzistirajući na prirodnosti i koristeći najsuvremeniju tehnologiju, danas se uspješan estetski zahvat mora individualno adapatirati svakom pojedinom pacijentu.

Moto Poliklinike "Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića" zasigurno najbolje opravdava nastojanje dr. Glumičića i njegova tima da pomognu svakom čovjeku u njegovoj težnji ka ljepšem i boljem.

Kirurzi & Ordinacije

Zahvati