• 134 odgovora
 • 10 Lajkova
 • 100% < 1 dana
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (58)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Dr. Maletić Ana? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Dr. Maletić Ana

Presađivanje kose - FUE - Dr. Maletić Ana, Daruvar

Vrijedilo je     

Iskreno sam zadovoljan sa cijelim tretmanom, i nadam se uspjesnom rezultatu.

Presađivanje kose u Daruvaru - Dr. Maletić Ana

Vrijedilo je     

Sve je super

Presadivanje kose

Nives 16.10.2019
Vrijedilo je     

Ljubaznost, profesionalnost cijelog osoblja klinike, ugodan ambijent i atmosfera.

Više

Naš profil - Dr. Maletić Ana - Plastična kirurgija Daruvar

ČlanstvoDruga članstva:

 • ISHRS - International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS).

Specijalizacija i preferirano područje rada

Plastična, rekonstruktivna i estetska kirurgija. Posebno usmjerena na područje estetske kirurgije.

Profesionalna filozofija

Individualan pristup svakom pacijentu. U razgovoru s pacijentom dolazim do zaključka koji zahvat je najbolji za pacijenta obzirom na pacijentove želje i medicinske mogućnosti.

Naša ordinacija/klinika

Ugodan ambijent, ljubazno i izvrsno educirano osoblje, vrhunska oprema. 

  ana maletic1     ana maletic2     ana maletic3     ana maletic4        

Obrazovanje i praksa

Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije odrađuje u Kliničkoj bolnici Dubrava. Iz područja transplantacije kose usavršavala se u Poljskoj, Francuskoj i Turskoj. Iz područja kemijskih pilinga, aplikacije filera hijaluronske kiseline i botulinum toksina educirala se u Izraelu i Francuskoj. Za primjenu lasera u estetskoj medicini, školovala se na LAHA (laser and health academy). Redovito posječuje kongrese i edukacijske radionice gdje sudjeluje i aktivno, te drži predavanja. Član je ISHRS-a (international society for hair restoration surgery) - međunarodnog udruženja liječnika koji se bave transplantacijom kose.

Zanimljivosti

Poliklinika Maletić je edukacijski centar za primjenu lasera iz područja estetske medicine za LAHA- laser and health academy, te Polikliniku Maletić redovito posjećuju liječnici iz cijelog svijeta da bi vidjeli  kako doktori Maletić obavljaju laeserske zahvate iz područja estetske medicine.

CV - ANA

Ana Maletić rođena je 1984. godine, odrasla je u Daruvaru i Zagrebu i od kada se sjeća, medicina i bijele kute bili su dio njezina života. Kako su joj roditelji liječnici i tada su radili u bolnici, Ana je od najranije dobi znala što želi: postati liječnica. Nitko joj to nije sugerirao, niti je gurao u tom smjeru, njezina je želja bila toliko velika, da je toga bila svjesna još u vrtićkoj dobi. Došla je i 2003. godina i Ana je upisala medicinski fakultet u Zagrebu, diplomirala u roku 2009. godine, odradila pripravnički staž za Polikliniku Maletić, položila državni ispit 2010. godine i specijalistički 2017. godine - Dr. Ana Maletić specijalizirala je plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju.
Naravno da joj ništa nije išlo dovoljno brzo i već za vrijeme studiranja pratila je roditelje na kongresima, pripremala predavanja, provodila studije i bilježila uspjehe. 

Transplantaciju kose usavršila je na vodećim klinikama u Parizu, Istanbulu i Poljskoj, kemijski piling u Francuskoj i Izraelu, a u Francuskoj i Izraelu također i aplikaciju filera hijaluronske kiseline i Botoxa. Obzirom da je Poliklinika Maletić edukacijski centar za laserske tretmane i operacije iz područja estetske kirurgije za LAHA Fotona (Laser And Health Academy), Polikliniku redovito posjećuju liječnici specijalisti iz cijelog Svijeta kako bi vidjeli rad Dr. Maletića - Ana sudjeluje u unapređenju laserskih aplikacija, redovito posjećuje radionice koje organizira LAHA i na kongresima drži predavanja na tu temu: valja napomenuti Ana Maletić jedina hrvatska stručnjakinja primljena u krug najboljih: ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery. Međunarodno društvo za transplantaciju kose; riječ je o udruženju koje po cijelom svijetu okuplja samo najbolje liječnike.
Ana na tome ne staje – i dalje vrijedno radi i po 10 do 12 sati na dan – bilo u bolnici, Poliklinici, kongresima i seminarima. Budimo iskreni – drugačije ni ne želimo zamisliti liječnicu kojoj prepuštamo svoju ljepotu i zdravlje u ruke. Ipak mora biti nešto posebno i znati više od ostalih, ipak želimo 'nešto više' kada se odlučimo popraviti, ispraviti ili promijeniti svoju vanjštinu. Oscar Wilde rekao je da je tajna života u potrazi za ljepotom…mi tome dodajemo da potraga završava kada nađete liječnika svoga povjerenja.

Važni događaji u liječničkoj karijeri... 
 • 2017 - položila specijalistički ispit iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb.
           - redovito pohađa brojne seminare, workshopove iz struke, prijavljuje radove i prisustvuje
              kongresima i skupovima po cijelom svijetu, posjećuje događaje značajne u estetskoj
              kirurgiji, bez obzira gdje se održavali
            - kao prva liječnica iz RH primljena u ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery.
 • Veljača 2015 - položila tečaj lokalnih režnjeva u Kliničkoj bolnici Dubrava
 • studeni 2014 - položila mikrokirurški tečaj u Kliničkoj bolnici Dubrava
 • 2012 do danas - započela specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i kozmetičke kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb.
                            - redovito pohađa brojne seminare, workshopove iz struke, prijavljuje radove i prisustvuje kongresima i skupovima po cijelom svijetu, posjećuje događaje značajne u estetskoj kirurgiji, bez obzira gdje                             se održavali
 • 2009 – 2012 - stažira u Poliklinici Maletić
 • 2009 - diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu…
Neki od stručnih skupova i događaja:
 • Transplantacija kose – sudjeluje na međunarodnim skupovima liječnika koji se bave transplantacijom kose u organizaciji ISHRS-a (International Society of Hair Restoration Surgery), te je kao prva liječnica iz Hrvatske primljena u tu prestižnu organizaciju (Malezija, listopad 2014.)
 • Transplantacija kose - FUE metodom, educirala se na vodećim klinikama u Poznanu (Poljska, 2012.), Pariz (Francuska, 2013.) i Istanbul (Turska, 2013.)
 • Kemijski peeling – educirala se u Montpellieru (Francuska, 2011.) i Tel Aviv (Izrael, 2011.)
 • Exoderm kemijski peeling – educirala se u Tel Avivu (Izrael, 2011.)
 • Tretmani laserom – educirala se u Ljubljani (Slovenija, 2011.), Sremska Mitrovica (Srbija, 2011.) što obuhvaća: epilaciju, odstranjivanje kapilara i bradavica, odstranjivanje izraslina na koži i žuljeva, pomlađivanje lica, liječenje aknea, odstranjivanje ožiljaka od aknea, tretmani protiv strija i uklanjanje strija te tretmani protiv hrkanja. 
 • Filleri s hijaluronskom kiselinom i botoxom – educirala se u Tel Avivu (Izrael, 2011.) i Pariz (Francuska, 2012.)
 • Rekonstrukcija dojki i augmentacija – educirala se u Beogradu (Srbija, 2011.), Madrid (Španjolska, 2012) i Beč (Austrija, 2013.)
 • Estetski tretman PRP-om (autologna plazma obogaćena trombocitima) – educirala se u Domžalama (Slovenija, 2013.)
CV - POLIKLINIKA

Polikliniku Dr. Maletić osnovali su u Daruvaru 1997. godine supružnici dr. Ines Maletić, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja i dr. Duško Maletić, specijalist kirurgije i urologije. Desetak godina kasnije pridružila se i kćer - dr. Ana Maletić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. 2017. godine otvorena je i Poliklinika Maletić u Zagrebu, na adresi Medveščak 23/1.

Na Poliklinici doktori Maletić obavljaju gotovo sve poznate estetske zahvate od mini do velikog face liftinga, preko najnovijih metoda liposukcije i laserske lipolize, operacije nosa, povećanja, smanjenja i oblikovanja dojki, operacije proširenih vena, otklanjanje ožiljaka, tetovaža i madeža do novog oblikovanja spolovila, laserski tretman znojenja u pazušnim jamama, doista cijelu paletu zahvata – ovdje izdvajamo transplantaciju kose FUE metodom i Maletić metodu pomlađivanja - nekirurški lifting te Exoderm Peeling za koji jedino Poliklinika Maletić ima licencu u ovom dijelu Europe i ne smijemo zaboraviti spomenuti famozni Aptos lift. S ponosom valja istaći da je nekirurški lifting metoda razvijena na Poliklinici Maletić koja daje odlične rezultate – ovisno o metodi koja se prema tipu kože i dobi odabere, rezultati se vide odmah ili za 3-4 tjedna.  Dugo su na tome radili, ispitivali i bilježili rezultate, kako bi za pacijenta oporavak bio što kraći, metoda uspješna i da u nekoliko dana do tjedana pokaže rezultate. Pronašli su je. 

U prilog dobrom radu Poliklinike Maletić svakako govore tri knjige o estetskoj kirurgiji koje su Maletići napisali, zatim jedna pod naslovom 'Transplantacija kose FUE metodom', pa su izdali Atlas estetskih operacija – jedini u Hrvatskoj i u bivšim državama - te knjigu koja na jedinstven način obrađuje muške teme 'Važno za muškarce'; k tome su od 2008. godine postali i edukacijski centar za kolege liječnike koji žele naučiti više o metodama koje se primjenjuju na Poliklinici.

O kvaliteti rada dugog 19 godina i pažnji koja se posvećuje pacijentu govori činjenica da se ovdje educiraju drugi liječnici specijalisti i da većina pacijenata dolazi na preporuku osoba koje su već bile u Poliklinici Maletić. Tko dođe jednom i na sebi želi još nešto promijeniti – taj se vraća. Majke dovode svoje kćeri, šalju prijateljice, dogovaraju zahvate zajedno istog dana i jedva je jedan prošao, već se raspituju za sljedeći ili pitaju kada mogu dovesti poznanicu koja već odavno želi 'napraviti nešto'  

"Ako ste postali radoznali kakav je osjećaj sresti liječnike koje zaista zanima što želite promijeniti na sebi, koji Vas strahovi sprečavaju ili koje sumnje sa sobom nosite – dođite k nama na konzultacije i pregled u Zagreb ili Daruvar i porazgovarajmo o Vašem izgledu i željama… Bez obzira od kuda dolazite k nama, mi možemo organizirati prijevoz do Daruvara, od bilo koje zračne luke ili grada u našu Polikliniku. Prije i poslije zahvata možete boraviti u našim sobama u Poliklinici (TV, klima uređaji, obroci po želji) ili u obližnjem hotelu.

Do tada Vas lijepo pozdravlja obitelj Maletić. Ostanite zdravi & lijepi.

"Dr. Ines Maletić Dr. Ana Maletić Dr. Dušan Maletić  

Naše slike

Kirurzi & Ordinacije

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Info Cijene od* Cijene do* Mogućnost otplaćivanja na rate
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) Od 2.500 € Do 3.400 €
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora to 50 IU, to 100 IU - 470 € Od 340 €
Frakcijski laser obnavljanje kože Od 550 €
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) Od 1.100 € Do 1.350 €
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… Cijena za 1 ml Od 340 €
   Punila na bazi hijaluronske kiseline 1 ml Od 340 €
Kemijski peeling Kemijski peeling Light 200... Od 2.000 €
Labioplastika - korekcija stidnih usana Od 700 € Do 1.200 €
Laserski tretmani estetske dermatologije Od 1.200 €
   Fotopomlađivanje Od 550 €
   Lasersko odstranjivanje ožiljaka Po tretmanu Od 100 € Do 300 € Yes
   Lasersko odstranjivanje tetovaži i pigmentacija up to 10 x 10 cm. LARGE... Od 70 € Do 270 €
   Lasersko uklanjanje akni Od 15 € Do 40 €
   Tretman laserskog uklanjanja kapilara Od 70 € Do 350 €
Lasersko odstranjivanje dlačica Zavisno o regiji Od 15 € Do 200 € Yes
Lasersko rješavanje hrkanja Po tretmanu Od 135 € Yes
Lifting lica pomoću niti
   Aptos lifting lica Od 1.350 € Do 1.600 €
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting Od 3.900 €
Liječenje hiperhidroze Uklanjanje prekomjernog... Od 1.200 €
   Tretman Botoxom za pretjerano znojenje (hiperhidroza) Od 470 € Yes
   Uklanjanje prekomjernog znojenja laserom u pazušnim regijama Od 1.200 €
Liposukcija
   Laserska liposukcija
   Tumescent liposukcija
Obrezivanje penisa Od 550 €
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) Od 1.500 € Do 1.750 €
Operacija uši (otoplastika) Od 800 € Do 930 €
Podizanje grudi (mastopeksija) Od 2.700 € Do 3.350 €
Povećanje grudi - implantati Od 3.050 €
Povećanje penisa (podebljanje penisa) Od 1.100 € Do 1.200 €
Povećanje penisa (produženje penisa) PENILE LENGTHENING and... Od 2.000 €
Presađivanje kose PER FOLLICULAR UNIT Od 2 €
   Presađivanje kose - FUE metoda Od 2 €
PRP terapija package of 3 treatments - 8... Od 340 €
Radio-frekvencija - instrument Aluma, Accent, TriPollar, Spa RF, Re-Age Od 150 € Yes
Rinoplastika (operacija nosa) Od 1.750 € Do 1.900 €
Sekundarno povećanje grudi
Septoplastika (operacija nosne pregrade) Od 1.900 € Do 2.150 €
Sindrom karpalnog tunela Od 400 €
Smanjenje grudi Od 3.350 € Do 4.000 €
Testikularna proteza Od 2.000 €
Transplantacija obrva PER FOLLICULAR UNIT Od 4 €
Tretiranje intenzivnim pulsnim svjetlom (IPL) Od 50 € Yes
   Fotorejuvance (IPL) – pomlađivanje kože Od 50 € Yes
   Uklanjanje akni IPL Od 50 € Yes
Uklanjanje strija Po tretmanu Od 70 € Do 200 € Yes
Vaginoplastika Od 2.700 €

Prikazati više prikazati manje

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

 • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
 • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Video

Postupak FUE metode
15.11.2015

Koji je postupak kod transplantacije kose FUE metodom? Donorska regije je najčešće zatiljni dio vlasišta i područje...

Rezultati FUE metode
03.11.2015

Kakve rezultete možemo očekivati nakon transplantacije kose FUE metodom? Transplantacijom kose FUE metodom moguće je postići...

Članci

Aptos lifting lica
17.09.2019

Primjećujete li prirodne učinke starenja na lice? Svi možemoshvatiti stvaranje bora, opuštanje lica i vrata. Ukoluiko imate te...

Presađivanje kose - FUE metoda
26.03.2018

FUE - folikularna transplantacija kose je minimalno invazivna i za sada najbolja metoda transplantacije kose. Namijenjena je...

Transplantacija obrva
13.11.2015

Obrve čine jedan od najbitnijih estetskih dijelova lica. Uz različite oblike lica pristaju različiti oblici obrva, a...

Novi svježi pogled bez podočnjaka
20.01.2015

Oči i njihov pogled su vrlo važan element svakodnevne vidne komunikacije, ujedno koja odražava status naše svježine i faktora...

Exoderm
19.09.2014

Exoderm kemijski piling spada u skupinu dubokih kemijskih pilinga. Ovaj kemijski piling je unikatna formula koja vrlo uspješno...

Muči vas ispadanje kose?
02.07.2014

Ispadanje kose je problem žena i muškaraca. Ponekad dođe do gubitku kose zbog procesa starenja, nekada su krivi zdrastveni...

Potpomognuta liposukcija
26.01.2016

Od kraja 70-tih godina prošlog stoljeća liposukcija se razvija i napreduje. Prvi oblik liposukcija bila je vakumska liposukcija...

Uklanjanje podbratka
11.01.2016

S godinama, djelovanjem zemljine sile teže na naše tijelo, sve se opušta i spušta prema dolje, pa tako mast koja je u mlađim...

5 minuta sa Dr. Maletićem
22.08.2014

U sklopu serije razgovora Pet minuta s...pričala sam s poznatim liječnicima o njihovim radnim danima, što vole u svom životu,...

Obrazac za kontakt

Adrese

Plastična kirurgija Daruvar
Adresa
Trg Kralja Tomislava 2/1
43500 Daruvar
Hrvatska

Plastična kirurgija Zagreb
Adresa
Medveščak 23/1
radno vrijeme prema dogovoru
Zagreb
Hrvatska

 • 100% < 1 dana
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori