Dr. Maletić Ana
Dr. Maletić Ana

Dr. Maletić Ana

Plastična kirurgija
 • 127 odgovora
 • 10 Lajkova
 • 100% < 1 dana
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
Kontakt

Obrazac za kontakt

Adrese

Adresa
Trg Kralja Tomislava 2/1
43500 Daruvar
Hrvatska

Adresa
Medveščak 23/1
radno vrijeme prema dogovoru
Zagreb
Hrvatska

Preporučite nas (4)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Dr. Maletić Ana? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Dr. Maletić Ana

Pomlađivanje lica filerima

 |  BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora
S.Frany  |  31.03.2017
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 2.500 kn

Dr.Ana je izvrsna i nježna liječnica, individualno pristupa pacijentu, poštujući želje te iskreno savjetuje i sugerira što je potrebno. Imam 40 god,i kombinacijom filera Botoxa i hijaluronske kiseline dr.Ana je uspjela potpuno bezbolno i bez modrica osvježiti moje lice. Izgled nakon tretmana je bio ... Više 

Uklonila sam ožiljke, strije i bore

 |  Uklanjanje strija
Kety  |  01.09.2014
  Vrijedilo je

Poštovana Dr. Ana, čim sam čula da ova stranica postoji riješila sam se javiti, jer toliko Vam mogu učiniti – da Vas preporučim svima koji se dvoume kom doktoru će se obratiti. Ja spadam u one koje je svega strah – ja sam medicinska sestra i poznajem rizike od anestezije i sl., ali kod Vas sam se... Više 

 3 Komentara

Pomlađivanje

 |  Radio-frekvencija - instrument Aluma, Accent, TriPollar, Spa RF, Re-Age
Registrirani korisnik  |  22.08.2014
  Vrijedilo je

Odličan tretman, kao i ličnica koja vrhunski zna posao!

 2 Komentara

Laserski tretman lica

 |  Laserski tretmani estetske dermatologije
Registrirani korisnik  |  29.07.2014
  Vrijedilo je

Bila sam na laserskom tretmanu lica u Poliklinici Maletić. Imala sam proširene pore te pokoju žilicu koja se nelijepo vidjela. Bila sam kod Dr. Ane Maletić na samo dva tretmana i rezultati su bili odmah nakon tretmana vidljivi, a pravi rezultat se pokazao nakon mjesec dana. Dr. Ana Maletić i njezin ... Više 

 2 Komentara
Naš profil

Naš profil

Članstvo

 • ISHRS - International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS).

Specijalizacija i preferirano područje rada

Plastična, rekonstruktivna i estetska kirurgija. Posebno usmjerena na područje estetske kirurgije.

Profesionalna filozofija

Individualan pristup svakom pacijentu. U razgovoru s pacijentom dolazim do zaključka koji zahvat je najbolji za pacijenta obzirom na pacijentove želje i medicinske mogućnosti.

Naša ordinacija/klinika

Ugodan ambijent, ljubazno i izvrsno educirano osoblje, vrhunska oprema. 

  ana maletic1    ana maletic2    ana maletic3    ana maletic4       

Obrazovanje i praksa

Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije odrađuje u Kliničkoj bolnici Dubrava. Iz područja transplantacije kose usavršavala se u Poljskoj, Francuskoj i Turskoj. Iz područja kemijskih pilinga, aplikacije filera hijaluronske kiseline i botulinum toksina educirala se u Izraelu i Francuskoj. Za primjenu lasera u estetskoj medicini, školovala se na LAHA (laser and health academy). Redovito posječuje kongrese i edukacijske radionice gdje sudjeluje i aktivno, te drži predavanja. Član je ISHRS-a (international society for hair restoration surgery) - međunarodnog udruženja liječnika koji se bave transplantacijom kose.

Zanimljivosti

Poliklinika Maletić je edukacijski centar za primjenu lasera iz područja estetske medicine za LAHA- laser and health academy, te Polikliniku Maletić redovito posjećuju liječnici iz cijelog svijeta da bi vidjeli  kako doktori Maletić obavljaju laeserske zahvate iz područja estetske medicine.

CV - ANA

Ana Maletić rođena je 1984. godine, odrasla je u Daruvaru i Zagrebu i od kada se sjeća, medicina i bijele kute bili su dio njezina života. Kako su joj roditelji liječnici i tada su radili u bolnici, Ana je od najranije dobi znala što želi: postati liječnica. Nitko joj to nije sugerirao, niti je gurao u tom smjeru, njezina je želja bila toliko velika, da je toga bila svjesna još u vrtićkoj dobi. Došla je i 2003. godina i Ana je upisala medicinski fakultet u Zagrebu, diplomirala u roku 2009. godine, odradila pripravnički staž za Polikliniku Maletić, položila državni ispit 2010. godine i specijalistički 2017. godine - Dr. Ana Maletić specijalizirala je plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju.
Naravno da joj ništa nije išlo dovoljno brzo i već za vrijeme studiranja pratila je roditelje na kongresima, pripremala predavanja, provodila studije i bilježila uspjehe. 

Transplantaciju kose usavršila je na vodećim klinikama u Parizu, Istanbulu i Poljskoj, kemijski piling u Francuskoj i Izraelu, a u Francuskoj i Izraelu također i aplikaciju filera hijaluronske kiseline i Botoxa. Obzirom da je Poliklinika Maletić edukacijski centar za laserske tretmane i operacije iz područja estetske kirurgije za LAHA Fotona (Laser And Health Academy), Polikliniku redovito posjećuju liječnici specijalisti iz cijelog Svijeta kako bi vidjeli rad Dr. Maletića - Ana sudjeluje u unapređenju laserskih aplikacija, redovito posjećuje radionice koje organizira LAHA i na kongresima drži predavanja na tu temu: valja napomenuti Ana Maletić jedina hrvatska stručnjakinja primljena u krug najboljih: ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery. Međunarodno društvo za transplantaciju kose; riječ je o udruženju koje po cijelom svijetu okuplja samo najbolje liječnike.
Ana na tome ne staje – i dalje vrijedno radi i po 10 do 12 sati na dan – bilo u bolnici, Poliklinici, kongresima i seminarima. Budimo iskreni – drugačije ni ne želimo zamisliti liječnicu kojoj prepuštamo svoju ljepotu i zdravlje u ruke. Ipak mora biti nešto posebno i znati više od ostalih, ipak želimo 'nešto više' kada se odlučimo popraviti, ispraviti ili promijeniti svoju vanjštinu. Oscar Wilde rekao je da je tajna života u potrazi za ljepotom…mi tome dodajemo da potraga završava kada nađete liječnika svoga povjerenja.

Važni događaji u liječničkoj karijeri... 
 • 2017 - položila specijalistički ispit iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb.
           - redovito pohađa brojne seminare, workshopove iz struke, prijavljuje radove i prisustvuje
              kongresima i skupovima po cijelom svijetu, posjećuje događaje značajne u estetskoj
              kirurgiji, bez obzira gdje se održavali
            - kao prva liječnica iz RH primljena u ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery.
 • Veljača 2015 - položila tečaj lokalnih režnjeva u Kliničkoj bolnici Dubrava
 • studeni 2014 - položila mikrokirurški tečaj u Kliničkoj bolnici Dubrava
 • 2012 do danas - započela specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i kozmetičke kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb.
                            - redovito pohađa brojne seminare, workshopove iz struke, prijavljuje radove i prisustvuje kongresima i skupovima po cijelom svijetu, posjećuje događaje značajne u estetskoj kirurgiji, bez obzira gdje                             se održavali
 • 2009 – 2012 - stažira u Poliklinici Maletić
 • 2009 - diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu…
Neki od stručnih skupova i događaja:
 • Transplantacija kose – sudjeluje na međunarodnim skupovima liječnika koji se bave transplantacijom kose u organizaciji ISHRS-a (International Society of Hair Restoration Surgery), te je kao prva liječnica iz Hrvatske primljena u tu prestižnu organizaciju (Malezija, listopad 2014.)
 • Transplantacija kose - FUE metodom, educirala se na vodećim klinikama u Poznanu (Poljska, 2012.), Pariz (Francuska, 2013.) i Istanbul (Turska, 2013.)
 • Kemijski peeling – educirala se u Montpellieru (Francuska, 2011.) i Tel Aviv (Izrael, 2011.)
 • Exoderm kemijski peeling – educirala se u Tel Avivu (Izrael, 2011.)
 • Tretmani laserom – educirala se u Ljubljani (Slovenija, 2011.), Sremska Mitrovica (Srbija, 2011.) što obuhvaća: epilaciju, odstranjivanje kapilara i bradavica, odstranjivanje izraslina na koži i žuljeva, pomlađivanje lica, liječenje aknea, odstranjivanje ožiljaka od aknea, tretmani protiv strija i uklanjanje strija te tretmani protiv hrkanja. 
 • Filleri s hijaluronskom kiselinom i botoxom – educirala se u Tel Avivu (Izrael, 2011.) i Pariz (Francuska, 2012.)
 • Rekonstrukcija dojki i augmentacija – educirala se u Beogradu (Srbija, 2011.), Madrid (Španjolska, 2012) i Beč (Austrija, 2013.)
 • Estetski tretman PRP-om (autologna plazma obogaćena trombocitima) – educirala se u Domžalama (Slovenija, 2013.)
CV - POLIKLINIKA

Polikliniku Dr. Maletić osnovali su u Daruvaru 1997. godine supružnici dr. Ines Maletić, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja i dr. Duško Maletić, specijalist kirurgije i urologije. Desetak godina kasnije pridružila se i kćer - dr. Ana Maletić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. 2017. godine otvorena je i Poliklinika Maletić u Zagrebu, na adresi Medveščak 23/1.

Na Poliklinici doktori Maletić obavljaju gotovo sve poznate estetske zahvate od mini do velikog face liftinga, preko najnovijih metoda liposukcije i laserske lipolize, operacije nosa, povećanja, smanjenja i oblikovanja dojki, operacije proširenih vena, otklanjanje ožiljaka, tetovaža i madeža do novog oblikovanja spolovila, laserski tretman znojenja u pazušnim jamama, doista cijelu paletu zahvata – ovdje izdvajamo transplantaciju kose FUE metodom i Maletić metodu pomlađivanja - nekirurški lifting te Exoderm Peeling za koji jedino Poliklinika Maletić ima licencu u ovom dijelu Europe i ne smijemo zaboraviti spomenuti famozni Aptos lift. S ponosom valja istaći da je nekirurški lifting metoda razvijena na Poliklinici Maletić koja daje odlične rezultate – ovisno o metodi koja se prema tipu kože i dobi odabere, rezultati se vide odmah ili za 3-4 tjedna.  Dugo su na tome radili, ispitivali i bilježili rezultate, kako bi za pacijenta oporavak bio što kraći, metoda uspješna i da u nekoliko dana do tjedana pokaže rezultate. Pronašli su je. 

U prilog dobrom radu Poliklinike Maletić svakako govore tri knjige o estetskoj kirurgiji koje su Maletići napisali, zatim jedna pod naslovom 'Transplantacija kose FUE metodom', pa su izdali Atlas estetskih operacija – jedini u Hrvatskoj i u bivšim državama - te knjigu koja na jedinstven način obrađuje muške teme 'Važno za muškarce'; k tome su od 2008. godine postali i edukacijski centar za kolege liječnike koji žele naučiti više o metodama koje se primjenjuju na Poliklinici.

O kvaliteti rada dugog 19 godina i pažnji koja se posvećuje pacijentu govori činjenica da se ovdje educiraju drugi liječnici specijalisti i da većina pacijenata dolazi na preporuku osoba koje su već bile u Poliklinici Maletić. Tko dođe jednom i na sebi želi još nešto promijeniti – taj se vraća. Majke dovode svoje kćeri, šalju prijateljice, dogovaraju zahvate zajedno istog dana i jedva je jedan prošao, već se raspituju za sljedeći ili pitaju kada mogu dovesti poznanicu koja već odavno želi 'napraviti nešto'  

"Ako ste postali radoznali kakav je osjećaj sresti liječnike koje zaista zanima što želite promijeniti na sebi, koji Vas strahovi sprečavaju ili koje sumnje sa sobom nosite – dođite k nama na konzultacije i pregled u Zagreb ili Daruvar i porazgovarajmo o Vašem izgledu i željama… Bez obzira od kuda dolazite k nama, mi možemo organizirati prijevoz do Daruvara, od bilo koje zračne luke ili grada u našu Polikliniku. Prije i poslije zahvata možete boraviti u našim sobama u Poliklinici (TV, klima uređaji, obroci po želji) ili u obližnjem hotelu.

Do tada Vas lijepo pozdravlja obitelj Maletić. Ostanite zdravi & lijepi.

"Dr. Ines Maletić Dr. Ana Maletić Dr. Dušan Maletić  

Naše slike

Kirurzi & Ordinacije

Zahvati

Zahvati

Obavljeni zahvati Estetska kirurgija Info Cijene od* Cijene do* Mogućnost otplaćivanja na rate
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) Od 2.200 € Do 2.900 €
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora to 50 IU, to 100 IU - 470 € Od 340 €
Frakcijski laser obnavljanje kože Od 550 €
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) Od 1.100 € Do 1.350 €
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… Cijena za 1 ml Od 340 €
   Punila na bazi hijaluronske kiseline 1 ml Od 340 €
Kemijski peeling Kemijski peeling Light 200... Od 2.000 €
Labioplastika - korekcija stidnih usana Od 700 € Do 1.200 €
Laserski tretmani estetske dermatologije
   Fotopomlađivanje Od 550 €
   Lasersko odstranjivanje ožiljaka Po tretmanu Od 100 € Do 300 € Yes
   Lasersko odstranjivanje tetovaži i pigmentacija up to 10 x 10 cm. LARGE... Od 70 € Do 270 €
   Lasersko uklanjanje akni Od 15 € Do 40 €
   Tretman laserskog uklanjanja kapilara Od 70 € Do 350 €
   Uklanjanje prekomjernog znojenja laserom u pazušnim regijama Od 1.200 €
Lasersko odstranjivanje dlačica Zavisno o regiji Od 15 € Do 200 € Yes
Lasersko rješavanje hrkanja Po tretmanu Od 135 € Yes
Lifting lica pomoću niti
   Aptos lifting lica Od 1.000 € Do 1.200 €
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting Od 2.900 €
Liječenje hiperhidroze
   Tretman Botoxom za pretjerano znojenje (hiperhidroza) Od 470 € Yes
Limfna drenaža 45 min Od 20 €
Liposukcija
   Tumescent liposukcija
Obrezivanje penisa Od 550 €
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) Od 1.500 € Do 1.750 €
Operacija uši (otoplastika) Od 800 € Do 930 €
Podizanje grudi (mastopeksija) Od 2.700 € Do 3.350 €
Povećanje grudi - implantati Od 3.050 €
Povećanje penisa (podebljanje penisa) Od 1.100 € Do 1.200 €
Povećanje penisa (produženje penisa) PENILE LENGTHENING and... Od 2.000 €
Presađivanje kose PER FOLLICULAR UNIT Od 2 €
   Presađivanje kose - FUE metoda Od 2 €
PRP terapija package of 3 treatments - 8... Od 340 €
Radio-frekvencija - instrument Aluma, Accent, TriPollar, Spa RF, Re-Age Od 150 € Yes
Rinoplastika (operacija nosa) Od 1.750 € Do 1.900 €
Sekundarno povećanje grudi
Septoplastika (operacija nosne pregrade) Od 1.900 € Do 2.150 €
Sindrom karpalnog tunela Od 400 €
Smanjenje grudi Od 3.350 € Do 4.000 €
Testikularna proteza Od 2.000 €
Transplantacija obrva PER FOLLICULAR UNIT Od 4 €
Tretiranje intenzivnim pulsnim svjetlom (IPL) Od 50 € Yes
   Fotorejuvance (IPL) – pomlađivanje kože Od 50 € Yes
   Uklanjanje akni IPL Od 50 € Yes
Uklanjanje strija Po tretmanu Od 70 € Do 200 € Yes
Vaginoplastika Od 2.700 €

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

 • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
 • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.
Video

Video

Postupak FUE metode

15.11.2015

Koji je postupak kod transplantacije kose FUE metodom? Donorska regije je najčešće zatiljni dio vlasišta i područje postranično iznad... Više 

Rezultati FUE metode

03.11.2015

Kakve rezultete možemo očekivati nakon transplantacije kose FUE metodom? Transplantacijom kose FUE metodom moguće je postići jako veliku... Više 

Prije i poslije fotografije

Prije i poslije fotografije

Članci

Članci

Transplantacija obrva

13.11.2015

Obrve čine jedan od najbitnijih estetskih dijelova lica. Uz različite oblike lica pristaju različiti oblici obrva, a preferirani oblici... Više 

Exoderm

19.09.2014

Exoderm kemijski piling spada u skupinu dubokih kemijskih pilinga. Ovaj kemijski piling je unikatna formula koja vrlo uspješno na licu... Više 

Muči vas ispadanje kose?

02.07.2014

Ispadanje kose je problem žena i muškaraca. Ponekad dođe do gubitku kose zbog procesa starenja, nekada su krivi zdrastveni problemi. O... Više 

Potpomognuta liposukcija

26.01.2016

Od kraja 70-tih godina prošlog stoljeća liposukcija se razvija i napreduje. Prvi oblik liposukcija bila je vakumska liposukcija, vakumom... Više 

Uklanjanje podbratka

11.01.2016

S godinama, djelovanjem zemljine sile teže na naše tijelo, sve se opušta i spušta prema dolje, pa tako mast koja je u mlađim godinama u... Više 

5 minuta sa Dr. Maletićem

22.08.2014

U sklopu serije razgovora Pet minuta s...pričala sam s poznatim liječnicima o njihovim radnim danima, što vole u svom životu, kakav je... Više 

Odgovori na forumu
 • 100% < 1 dana
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori