Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

 • 42 odgovora
 • 2 Lajkova
 • 93% < 1 dana 4
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
  preporuke
  od kolega

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (16)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

Registrirani korisnik

I recommend Lipoma removal in Belgrade

 |  Lipoma Removal
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik  |  23.05.2018
  Vrijedilo je

Completely satisfied with the procedure and tre treatment. I would undoubtedly recommend! Mr.sci.med. Violeta is a professional. The wound took a little time to heal, leaving no scars.

 1 Lajk

I fealt welcome

 |  Breast Augmentation - Breast Implants
Registrirani korisnik  |  02.01.2018
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 4.000 €

Najbolja je Violeta.Iskrena i simpaticna. Osjecala sam se super u bolnici.Sestre se brinu i trude oko pacijenta. Uvijek bi opet kod nje. Google Translate: The best is Violeta. Excited and charming. I felt great at the hospital. The nurses worried about the patient. Always come back to her.

 1 Komentar

Breast Augmentation

 |  Breast Augmentation - Breast Implants
Aleksis  |  10.04.2017
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 4.500 €

After several consultations in Belgrade I decided to go with Diona Hospital because it is really professional from the staff and the fantastic service and commitment to the client, which can be compared only with international standards. Hospital Diona is really the best experience I've ever had as ... Više 

 3 Komentara

Brustvergrößerung, runde Implis - wunderschönes Ergebnis

 |  Brustvergrößerung
bebuuh  |  29.03.2017
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 3.000 €

Violeta hat mir wunderschöne Brüste gemacht. Ich hatte runde implantate gewählt, aber sie sehen trotzdem sehr natürlich aus. In der klinik hatten sie sehr gut auf mich geschaut. Ich fühlte mich sehr wohl. Violeta ist auch eine super ärtzin. Sie weiss wovon sie spricht.

 2 Komentara

Breast reduction

 |  Breast reduction
Lady D.  |  09.03.2017
  Vrijedilo je

I went in for breast reduction consultation & the Dr. & her staff were extremely professional, SUPER nice & informative. They were not all about getting the money. They cared more about providing me with the best options & I appreciated that.

 1 Lajk  |   1 Komentar

Rhinoplasty Highest standard of professionalism, she makes your vision true

 |  Rhinoplasty (Nose Job - Nose Surgery)
Americangirl  |  07.12.2016
  Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 5.000 $

I had dreamed about getting plastic surgery my whole life also for psychological reasons, I was teased a lot during childhood and had very traumatic experiences because of the way I looked. The doctor was not after the money, she explained me what I should do and what was best for me. She was not on... Više 

 1 Komentar

Više

Preporuka kolega

Naš profil - Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

Motto:

Jednostavno lepši!

Dr Violeta Skorobać

Mr sci.med.dr Violeta Skorobać, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije rođena je u Beogradu. Medicinski fakultet i specijalizaciju završila u Beogradu. Magistrirala na povredama ekstenzornih tetiva šake. U periodu 1995-1999 bila je zaposlena na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", koje joj je dalo opšte lekarsko obrazovanje u oblasti interne medicine, opšte, vaskularne i kardio hirurgije.

„DIONU“ osniva 2000 god., kao jedna od retkih žena u privatnoj praksi. Usavršavala se u mnogobrojnim svetskim centrima za estetsku hirurgiju u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu, Americi. U Americi 2003 god je dobila nagradu za najbolje rezultate u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Prva u Srbiji uvela Mentor biodimenzionalne implantanate za uvećanje grudi.

Član svetskih, evropskih udruženja estetskih i plastičnih hirurga, kao i mnogih drugih. Učesnik mnogobrojnih evropskih i svetskih Kongresa. Voli svoj posao i trudi se da sruši predrasude o estetskoj hirurgiji i uvede je u svakodnevne tokove i približi ‘običnim’ ljudima. Teži da estetska hirurgija bude bezbedna, bezbolna i sa što kraćim postoperativnim tokom.

O nama

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju DIONA, nalazi se na Vračarskom platou nedaleko od Slavije. U objektu od 500 m2, DIONA, zadovoljava kriterije i standarde neophodne za rad specijalnih bolnica, na nivou vrhunskih svetskih klinika. Uz više komfornih apartmana, salonom za masažu i fizioterapiju, sa svom pratećom opremom jednog prestižnog hotela, prijemnim delom, ordinacijama više specijalnosti, previjalištem i operacionim salama sa najnovijom medicinskom opremom, DIONA se sa pravom svrstava u elitne evropske bolnice.

Vrhunski specijalisti, konsultanti i vodeće biohemijske i histopatološke laboratorije, obezbeđuju pacijentima apsolutnu sigurnost i negu, kao i adekvatnu preoperativnu dijagnostiku i postoperativnu negu. U DIONI dobijate individualni pristup, savremene hirurške veštine i svu pažnju posvećenu vašoj udobnosti i sigurnosti.

Mi verujemo da estetska hirurgija nije obavezno i idealno rešenje za svakog pacijenta, zato nudimo više različitih hirurških i ne-hirurških estetskih tehnika koje pacijentima obezbeđuju značajno estetsko poboljšanje uz minimalno zadržavanja u bolnici.

Bolnica DIONA je jedinstvena i po tome što se operacije izvode u različitim vrstama lokalne, blok anestezije, periduralne analgezije, analgosedacije i opšte anestezije. Pacijent je budan, pokretan i bez bolova. Već dva sata nakon intervencije pacijent napušta bolnicu i vraća se svakodnevnim aktivnostima!

Usluge

Dobrobit pacijenta je u našoj bolnici uvek na prvom mestu.

Naš cilj je da uvek detaljno obavestimo pacijenta o svim mogućnostima estetskih operacija i intervencija, upoznavajući ga sa operativnim zahvatom, oporavakom i mogućim komplikacijama.

Mi nastojimo da pružimo najviši nivo nege pacijenta ne samo u smislu fizičkog zbrinjavanja, već i psihološkog što je u oblasti estetske hirurgije od izuzetne važnosti.

Mi pažljivo slušamo Vaše potrebe i želje, pričamo o njima i trudimo se da razumemo ciljeve Vašeg tretmana i da Vam pružimo najbolje savete i brigu.

Uvek ulažemo maskimalan napor da dostignemo najbolje hirurške rezultate u okruženju koje daje pacijentu najveću sigurnost. Sve operacije se obavljaju u operacionim salama bolnice, a pacijenti se nakon istih zbrinjavaju u rezidancijalnom delu sa bolničkim apartmanima koji daju najviši komfor.

Dionin hirurški tim nudi širok opseg estetskih usluga uz korišćenje savremenih tehnika. Diona je specijalizovana za estetske procedure koje podrazumevaju anti-aging lica i tehnike zetezanja lica, vrata, čela, estetskih korekcija donjih i gornjih kapaka, oblikovanje tela različitim vrstama liposukcija i zatezanja kože stomaka i tela, uvećanje, smanjenje i rekonstrukcije dojki, uvećanje zadnjice i nogu, estetske i funkcionalne operacije nosa, uklanjanje raznih vrsta kožnih i mekotkivnih benignih i malignih tumora.

DIONA Vam omogućuje najnovije estetske hirurške metode: RADIOTALASIMA (uklanjanje bradavica, papiloma, mladeža i raznih promena na koži i sluzokoži), LASEROM (uklanjanje bora - dermobrazija), ULTRAZVUKOM (uklanjanje viška masti i zatezanje kože tela i lica - ultrazvučna liposukcija).

Naše profesionalno i visoko obučeno osoblje stručnih plastičnih hirurga, medicinskih sestara i administrativnog osoblja pomoći će Vam da odaberete proceduru koja Vam najviše odgovara. Brojne slike Pre&Posle su najbolji pokazatelji rada tima Specijalne bolnice za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju DIONA.

Naše slike

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Cijene od* Cijene do*
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) Od 2.500 € Do 3.500 €
Body lifting Od 5.500 € Do 13.500 €
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora Od 350 €
Brahioplastika (Lifting ruku) Od 1.800 € Do 2.200 €
Dermoabrazija Od 400 € Do 1.400 €
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) Od 1.800 € Do 2.500 €
Implantati za lice Od 900 € Do 2.200 €
Injekcijska lipoliza (Lipotherapy)
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… Od 300 €
   Fat (lipofilling) Od 700 € Do 2.000 €
   Punila na bazi hijaluronske kiseline Od 120 € Do 300 €
Lifting bedara (femoroplastika) Od 2.000 € Do 2.800 €
Lifting čela Od 800 € Do 2.500 €
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting Od 5.500 € Do 7.200 €
Liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Osnovna liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Tumescent liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Ultrazvučna liposukcija Od 4.000 € Do 7.200 €
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) Od 1.100 € Do 1.800 €
Operacija uši (otoplastika) Od 800 €
Plastična operacija stražnjice i listova Od 2.500 € Do 3.800 €
Podizanje grudi (mastopeksija) Od 1.800 € Do 2.500 €
Podizanje obrva Od 800 € Do 2.200 €
Povećanje grudi - implantati Od 2.500 € Do 4.500 €
Povećanje i oblikovanje stražnjice i kukova Od 2.500 € Do 3.800 €
Povećanje usana Od 300 €
   Povećanje usana primjenom masnog tkiva (lipofilling) Od 700 €
Presađivanje kose
Rekonstrukcija dojke Od 2.000 € Do 6.500 €
Rinoplastika (operacija nosa) Od 1.300 € Do 2.800 €
Sekundarno povećanje grudi
Septoplastika (operacija nosne pregrade) Od 1.200 € Do 1.800 €
Smanjenje grudi Od 2.500 € Do 5.000 €
Uklanjanje strija
Uvučene bradavice Od 900 €
Vaginoplastika Od 500 € Do 3.500 €

Prikazati više prikazati manje

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

 • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
 • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Članci

Obrazac za kontakt

 • 93% < 1 dana 4
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
  preporuke
  od kolega