• 42 odgovora
 • 3 Lajkova
 • 95% < 1 dana 4
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
  preporuke
  od kolega

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (1)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

The best esthetic surgery in Belgrade!

Icetana 21.03.2019
Vrijedilo je

I am very happy with the service I have received in hospital Diona. Their staff is kind and professional with great experience. Dr Violeta Skorobac is a first class surgeon who understood my wishes and gave me exactly wh...at I wanted! I only have the words of praise and would like to recommend hospital Diona to any potential future patients. Više 

Preporuka kolega

Naš profil - Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

Motto:

Jednostavno lepši!

Dr Violeta Skorobać

Mr sci.med.dr Violeta Skorobać, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije rođena je u Beogradu. Medicinski fakultet i specijalizaciju završila u Beogradu. Magistrirala na povredama ekstenzornih tetiva šake. U periodu 1995-1999 bila je zaposlena na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", koje joj je dalo opšte lekarsko obrazovanje u oblasti interne medicine, opšte, vaskularne i kardio hirurgije.

„DIONU“ osniva 2000 god., kao jedna od retkih žena u privatnoj praksi. Usavršavala se u mnogobrojnim svetskim centrima za estetsku hirurgiju u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu, Americi. U Americi 2003 god je dobila nagradu za najbolje rezultate u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Prva u Srbiji uvela Mentor biodimenzionalne implantanate za uvećanje grudi.

Član svetskih, evropskih udruženja estetskih i plastičnih hirurga, kao i mnogih drugih. Učesnik mnogobrojnih evropskih i svetskih Kongresa. Voli svoj posao i trudi se da sruši predrasude o estetskoj hirurgiji i uvede je u svakodnevne tokove i približi ‘običnim’ ljudima. Teži da estetska hirurgija bude bezbedna, bezbolna i sa što kraćim postoperativnim tokom.

O nama

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju DIONA, nalazi se na Vračarskom platou nedaleko od Slavije. U objektu od 500 m2, DIONA, zadovoljava kriterije i standarde neophodne za rad specijalnih bolnica, na nivou vrhunskih svetskih klinika. Uz više komfornih apartmana, salonom za masažu i fizioterapiju, sa svom pratećom opremom jednog prestižnog hotela, prijemnim delom, ordinacijama više specijalnosti, previjalištem i operacionim salama sa najnovijom medicinskom opremom, DIONA se sa pravom svrstava u elitne evropske bolnice.

Vrhunski specijalisti, konsultanti i vodeće biohemijske i histopatološke laboratorije, obezbeđuju pacijentima apsolutnu sigurnost i negu, kao i adekvatnu preoperativnu dijagnostiku i postoperativnu negu. U DIONI dobijate individualni pristup, savremene hirurške veštine i svu pažnju posvećenu vašoj udobnosti i sigurnosti.

Mi verujemo da estetska hirurgija nije obavezno i idealno rešenje za svakog pacijenta, zato nudimo više različitih hirurških i ne-hirurških estetskih tehnika koje pacijentima obezbeđuju značajno estetsko poboljšanje uz minimalno zadržavanja u bolnici.

Bolnica DIONA je jedinstvena i po tome što se operacije izvode u različitim vrstama lokalne, blok anestezije, periduralne analgezije, analgosedacije i opšte anestezije. Pacijent je budan, pokretan i bez bolova. Već dva sata nakon intervencije pacijent napušta bolnicu i vraća se svakodnevnim aktivnostima!

Usluge

Dobrobit pacijenta je u našoj bolnici uvek na prvom mestu.

Naš cilj je da uvek detaljno obavestimo pacijenta o svim mogućnostima estetskih operacija i intervencija, upoznavajući ga sa operativnim zahvatom, oporavakom i mogućim komplikacijama.

Mi nastojimo da pružimo najviši nivo nege pacijenta ne samo u smislu fizičkog zbrinjavanja, već i psihološkog što je u oblasti estetske hirurgije od izuzetne važnosti.

Mi pažljivo slušamo Vaše potrebe i želje, pričamo o njima i trudimo se da razumemo ciljeve Vašeg tretmana i da Vam pružimo najbolje savete i brigu.

Uvek ulažemo maskimalan napor da dostignemo najbolje hirurške rezultate u okruženju koje daje pacijentu najveću sigurnost. Sve operacije se obavljaju u operacionim salama bolnice, a pacijenti se nakon istih zbrinjavaju u rezidancijalnom delu sa bolničkim apartmanima koji daju najviši komfor.

Dionin hirurški tim nudi širok opseg estetskih usluga uz korišćenje savremenih tehnika. Diona je specijalizovana za estetske procedure koje podrazumevaju anti-aging lica i tehnike zetezanja lica, vrata, čela, estetskih korekcija donjih i gornjih kapaka, oblikovanje tela različitim vrstama liposukcija i zatezanja kože stomaka i tela, uvećanje, smanjenje i rekonstrukcije dojki, uvećanje zadnjice i nogu, estetske i funkcionalne operacije nosa, uklanjanje raznih vrsta kožnih i mekotkivnih benignih i malignih tumora.

DIONA Vam omogućuje najnovije estetske hirurške metode: RADIOTALASIMA (uklanjanje bradavica, papiloma, mladeža i raznih promena na koži i sluzokoži), LASEROM (uklanjanje bora - dermobrazija), ULTRAZVUKOM (uklanjanje viška masti i zatezanje kože tela i lica - ultrazvučna liposukcija).

Naše profesionalno i visoko obučeno osoblje stručnih plastičnih hirurga, medicinskih sestara i administrativnog osoblja pomoći će Vam da odaberete proceduru koja Vam najviše odgovara. Brojne slike Pre&Posle su najbolji pokazatelji rada tima Specijalne bolnice za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju DIONA.

Naše slike

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Info Cijene od* Cijene do*
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) Od 2.500 € Do 3.500 €
Anti aging Od 120 € Do 1.200 €
Body lifting Od 5.500 € Do 13.500 €
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora Od 350 €
Brahioplastika (Lifting ruku) Od 1.800 € Do 2.200 €
Dermoabrazija Od 400 € Do 1.400 €
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) Od 1.800 € Do 2.800 €
Implantati za lice Od 900 € Do 2.200 €
Injekcijska lipoliza (Lipotherapy)
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… Od 300 €
   Fat (lipofilling) Od 1.800 € Do 3.500 €
   Punila na bazi hijaluronske kiseline Od 120 € Do 300 €
Lifting bedara (femoroplastika) Od 2.000 € Do 2.800 €
Lifting čela Od 800 € Do 2.500 €
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting Od 5.500 € Do 7.200 €
Liposukcija Osnovna liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Tumescent liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Ultrazvučna liposukcija Od 4.000 € Do 7.200 €
   Osnovna liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) Od 900 € Do 2.000 €
Operacija uši (otoplastika) Od 800 €
Plastična operacija stražnjice i listova Od 2.500 € Do 3.800 €
Podizanje grudi (mastopeksija) Od 1.800 € Do 2.500 €
Podizanje obrva Od 600 € Do 2.500 €
Povećanje grudi - implantati Od 2.500 € Do 4.500 €
Povećanje i oblikovanje stražnjice i kukova Od 2.500 € Do 3.800 €
Povećanje usana Od 300 €
   Povećanje usana primjenom masnog tkiva (lipofilling) Od 700 €
Presađivanje kose
Rekonstrukcija dojke Od 2.000 € Do 6.500 €
Rinoplastika (operacija nosa) Od 1.300 € Do 2.800 €
Sekundarno povećanje grudi
Septoplastika (operacija nosne pregrade) Od 1.200 € Do 1.800 €
Smanjenje grudi Od 2.500 € Do 4.000 €
Uklanjanje strija
Uvučene bradavice Od 900 €
Vaginoplastika Od 500 € Do 3.500 €

Prikazati više prikazati manje

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

 • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
 • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Članci

 • 95% < 1 dana 4
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
  preporuke
  od kolega