• 80% < 1 dana 4
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
  preporuke
  od kolega

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (36)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Violeta Skorobać Asanin MD, PhD? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

The best esthetic surgery in Belgrade!

Icetana 21.03.2019
Vrijedilo je     

I am very happy with the service I have received in hospital Diona. Their staff is kind and professional with great experience. Dr Violeta Skorobac is a first class surgeon who understood my wishes and gave me exactly wh...at I wanted! I only have the words of praise and would like to recommend hospital Diona to any potential future patients. Više 

Preporuka kolega

Naš profil - Violeta Skorobać Asanin MD, PhD

Motto:

Jednostavno lepši!

Dr Violeta Skorobać

Mr sci.med.dr Violeta Skorobać, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije rođena je u Beogradu. Medicinski fakultet i specijalizaciju završila u Beogradu. Magistrirala na povredama ekstenzornih tetiva šake. U periodu 1995-1999 bila je zaposlena na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", koje joj je dalo opšte lekarsko obrazovanje u oblasti interne medicine, opšte, vaskularne i kardio hirurgije.

„DIONU“ osniva 2000 god., kao jedna od retkih žena u privatnoj praksi. Usavršavala se u mnogobrojnim svetskim centrima za estetsku hirurgiju u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu, Americi. U Americi 2003 god je dobila nagradu za najbolje rezultate u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Prva u Srbiji uvela Mentor biodimenzionalne implantanate za uvećanje grudi.

Član svetskih, evropskih udruženja estetskih i plastičnih hirurga, kao i mnogih drugih. Učesnik mnogobrojnih evropskih i svetskih Kongresa. Voli svoj posao i trudi se da sruši predrasude o estetskoj hirurgiji i uvede je u svakodnevne tokove i približi ‘običnim’ ljudima. Teži da estetska hirurgija bude bezbedna, bezbolna i sa što kraćim postoperativnim tokom.

O nama

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju DIONA, nalazi se na Vračarskom platou nedaleko od Slavije. U objektu od 500 m2, DIONA, zadovoljava kriterije i standarde neophodne za rad specijalnih bolnica, na nivou vrhunskih svetskih klinika. Uz više komfornih apartmana, salonom za masažu i fizioterapiju, sa svom pratećom opremom jednog prestižnog hotela, prijemnim delom, ordinacijama više specijalnosti, previjalištem i operacionim salama sa najnovijom medicinskom opremom, DIONA se sa pravom svrstava u elitne evropske bolnice.

Vrhunski specijalisti, konsultanti i vodeće biohemijske i histopatološke laboratorije, obezbeđuju pacijentima apsolutnu sigurnost i negu, kao i adekvatnu preoperativnu dijagnostiku i postoperativnu negu. U DIONI dobijate individualni pristup, savremene hirurške veštine i svu pažnju posvećenu vašoj udobnosti i sigurnosti.

Mi verujemo da estetska hirurgija nije obavezno i idealno rešenje za svakog pacijenta, zato nudimo više različitih hirurških i ne-hirurških estetskih tehnika koje pacijentima obezbeđuju značajno estetsko poboljšanje uz minimalno zadržavanja u bolnici.

Bolnica DIONA je jedinstvena i po tome što se operacije izvode u različitim vrstama lokalne, blok anestezije, periduralne analgezije, analgosedacije i opšte anestezije. Pacijent je budan, pokretan i bez bolova. Već dva sata nakon intervencije pacijent napušta bolnicu i vraća se svakodnevnim aktivnostima!

Usluge

Dobrobit pacijenta je u našoj bolnici uvek na prvom mestu.

Naš cilj je da uvek detaljno obavestimo pacijenta o svim mogućnostima estetskih operacija i intervencija, upoznavajući ga sa operativnim zahvatom, oporavakom i mogućim komplikacijama.

Mi nastojimo da pružimo najviši nivo nege pacijenta ne samo u smislu fizičkog zbrinjavanja, već i psihološkog što je u oblasti estetske hirurgije od izuzetne važnosti.

Mi pažljivo slušamo Vaše potrebe i želje, pričamo o njima i trudimo se da razumemo ciljeve Vašeg tretmana i da Vam pružimo najbolje savete i brigu.

Uvek ulažemo maskimalan napor da dostignemo najbolje hirurške rezultate u okruženju koje daje pacijentu najveću sigurnost. Sve operacije se obavljaju u operacionim salama bolnice, a pacijenti se nakon istih zbrinjavaju u rezidancijalnom delu sa bolničkim apartmanima koji daju najviši komfor.

Dionin hirurški tim nudi širok opseg estetskih usluga uz korišćenje savremenih tehnika. Diona je specijalizovana za estetske procedure koje podrazumevaju anti-aging lica i tehnike zetezanja lica, vrata, čela, estetskih korekcija donjih i gornjih kapaka, oblikovanje tela različitim vrstama liposukcija i zatezanja kože stomaka i tela, uvećanje, smanjenje i rekonstrukcije dojki, uvećanje zadnjice i nogu, estetske i funkcionalne operacije nosa, uklanjanje raznih vrsta kožnih i mekotkivnih benignih i malignih tumora.

DIONA Vam omogućuje najnovije estetske hirurške metode: RADIOTALASIMA (uklanjanje bradavica, papiloma, mladeža i raznih promena na koži i sluzokoži), LASEROM (uklanjanje bora - dermobrazija), ULTRAZVUKOM (uklanjanje viška masti i zatezanje kože tela i lica - ultrazvučna liposukcija).

Naše profesionalno i visoko obučeno osoblje stručnih plastičnih hirurga, medicinskih sestara i administrativnog osoblja pomoći će Vam da odaberete proceduru koja Vam najviše odgovara. Brojne slike Pre&Posle su najbolji pokazatelji rada tima Specijalne bolnice za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju DIONA.

Naše slike

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Info Cijene od* Cijene do*
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) Od 2.500 € Do 3.500 €
Anti aging Od 120 € Do 1.200 €
Body lifting Od 5.500 € Do 13.500 €
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora Od 350 €
Brahioplastika (Lifting ruku) Od 1.800 € Do 2.200 €
Dermoabrazija Od 400 € Do 1.400 €
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) Od 1.800 € Do 2.800 €
Implantati za lice Od 900 € Do 2.200 €
Injekcijska lipoliza (Lipotherapy)
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… Od 300 €
   Fat (lipofilling) Od 1.800 € Do 3.500 €
   Punila na bazi hijaluronske kiseline Od 120 € Do 300 €
Lifting bedara (femoroplastika) Od 2.000 € Do 2.800 €
Lifting čela Od 800 € Do 2.500 €
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting Od 5.500 € Do 7.200 €
Liposukcija Osnovna liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Tumescent liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
   Ultrazvučna liposukcija Od 4.000 € Do 7.200 €
   Osnovna liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 €
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) Od 900 € Do 2.000 €
Operacija uši (otoplastika) Od 800 €
Plastična operacija stražnjice i listova Od 2.500 € Do 3.800 €
Podizanje grudi (mastopeksija) Od 1.800 € Do 2.500 €
Podizanje obrva Od 600 € Do 2.500 €
Povećanje grudi - implantati Od 2.500 € Do 4.500 €
Povećanje i oblikovanje stražnjice i kukova Od 2.500 € Do 3.800 €
Povećanje usana Od 300 €
   Povećanje usana primjenom masnog tkiva (lipofilling) Od 700 €
Presađivanje kose
Rekonstrukcija dojke Od 2.000 € Do 6.500 €
Rinoplastika (operacija nosa) Od 1.300 € Do 2.800 €
Sekundarno povećanje grudi
Septoplastika (operacija nosne pregrade) Od 1.200 € Do 1.800 €
Smanjenje grudi Od 2.500 € Do 4.000 €
Uklanjanje strija
Uvučene bradavice Od 900 €
Vaginoplastika Od 500 € Do 3.500 €

Prikazati više prikazati manje

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

 • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
 • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Članci

Obrazac za kontakt

Adrese

Radni sati
ponedjeljak
08:00 - 20:00 
utorak
08:00 - 20:00 
srijeda
08:00 - 20:00 
četvrtak
08:00 - 20:00 
petak
08:00 - 20:00 
subota
09:00 - 17:00 
 • 80% < 1 dana 4
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
  preporuke
  od kolega