• 22 odgovora
  • 2 Lajkova

Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Obrazac za kontakt

Preporučite nas (70)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Povećanje grudi - poliklinika Tončić Zagreb

fine wine 13.05.2019
Vrijedilo je     

Poliklinika Tončić - cijelokupni pristup pacijentu savrsen

Ninaniki 08.05.2018
Vrijedilo je     

Cijelokupni pristup pacijentu savrsen... sve pohvale doktoru i sestrama ... ljubazno profesionalno ugodno najbolji su

Kemijski piling lica

Anonymous 25.09.2012
Vrijedilo je

jako dobar kirurg i sve najbolje vjerujte mi isprobano i upravo se spremam na još neke zahvate kao kemijski piling lica.

Više

Naš profil - Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Motto:

Otvoren i individualan pristup, zasnovan na obostranom povjerenju temelj je na kojem gradimo naš odnos prema pacijentu.

Specijalizacija I preferencije

Poliklinika dr. Ton

Poliklinika Dr Tončić

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku, na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Poliklinika Dr Tončić je opremljena najmodernijom medicinskom opremom te u prostornom i tehničkom smislu zadovoljava sve kriterije propisane aktualnom regulativom ministarsrva zdravstva RH.

8   7   4   10

Ovakvim pristupom smo ispunili glavne uvjete koje smo postavili pred sebe, a to su maksimalni komfor naših pacijenata te briga za njihovu dobrobit i sigurnost .

U poliklinici dr. Tončića su briga za zdravlje i sigurnost pacijenta na prvom mjestu.

Zlatno pravilo za kojim se naš medicinski tim vodi je "primum nihil nocere", što na latinskom znači: prije svega ne škoditi!

Iz spomenutog razloga u našoj poliklinici imamo i vrlo visok postotak uspjeha te minimalni stupanj komplikacija.

Kako bismo izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta, koristimo se najsuvremenijom medicinskom opremom za intraoperativno i postoperativno praćenje vitalnih funkcija pacijenta. Također, u sklopu pripreme za operaciju, kod naših pacijenata provodimo temeljitu preoperativnu obradu, kako bismo ustanovili da li je povećan eventualni zdravstveni rizik za neki od kirurških zahvata koje izvodimo u okviru naše poliklinike.

5 Estetska kirurgija po mjeri pacijenta

Dobrobit i zadovoljstvo pacijenta je osnovni cilj kojemu težimo u okviru naše poliklinike. Iz navedenog razloga svakom pacijentu pristupamo individualno, sa posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama te uvažavajući njegove specifičnosti i očekivanja.

Našim pacijentima stojimo prije svega na raspolaganju za savjet i razgovor, a ako se pokaže potrebnim i za neki od estetskih zahvata koje redovito izvodimo. Za razgovor i konzultacije sa pacijentom izdvajamo dovoljno vremena te nastojimo odgovoriti na sva njegova pitanja.

Tijekom preoperativnih konzultacija želimo našim pacijentima objasniti sve mogućnosti estetske kirurgije te ih nastojimo uskladiti sa njihovim željama i očekivanjima . To je prvi i vrlo važan korak u postizanju konačnog cilja.

2 Kvaliteta utemeljena na tradiciji i stručnosti

Kirurški tim pod vodstvom dr Tončića je visoko stručan te je osim kroz dugogodišnju medicinsku i kiruršku praksu educiran i kroz brojne hrvatske i međunarodne kongrese i simpozije iz područja estetske kirurgije i srodnih grana medicine.

Naš kirurški tim raspolaže nizom operativnih tehnika koje je sam dr. Tončić usavršio tijekom svoje bogate medicinske i kirurške karijere. Među njima se posebno mogu istaknuti estetska i funkcionalna korekcija nosa, korekcija očnih kapaka, povećanje ženskih grudi, korekcija odstojećih uški, smanjenje muških grudi, smanjenje ženskih grudi metodom kratkog vertikalnog reza te operacija face liftinga sa kojom imamo izuzetan uspjeh.

Kirurški tim pod vodstvom dr Tončića u postojećem sastavu uspješno radi preko deset godina, a sam dr. Tončić od 1987. godine vodi svoju privatnu ordinaciju, kao najstariju ove vrste u Hrvatskoj, ali i široj regiji.

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku, na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima

Osim profesionalnog i individualnog pristupa, u okviru poliklinike dr Tončića, posebnu pažnju posvećujemo detaljima. Perfekcionizam pri izvođenju estetskih zahvata je kriterij od kojega ne odstupamo. Iz spomenutog razloga operaciju nikada ne privodimo kraju prije nego je postignut najbolji mogući rezultat.

1   6   9   11

U našoj poliklinici na prvom mjestu je pacijent

Od prvog kontakta, preko konzultacija i same operacije, pa sve do konačnog oporavka, u našoj poliklinici na prvom mjestu je uvijek pacijent .

Osim u medicinskom i kirurškom segmetu, koji su u okviru naše poliklinke na najvišoj razini, pacijentima smo se maksimalno prilagodili i u pogledu organizacije i financiranja.

Za Vaše upite i komentare na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, a na Vaše telefonske upite i e- mailove odgovaramo promptno.

Termine konzultacija i operacije dogovaramo u što kraćem roku te se maksimalno prilagođavamo zahtjevima i mogućnostima naših pacijenata.

Kako bismo našim pacijentima izašli u susret i omogućili ispunjenje njihovih dugogodišnjih želja, osigurali smo različite mogućnosti povoljnog financiranja naših usluga, koje uključuju kartično plaćanje, obročno plaćanje te plaćanje putem potrošačkih kredita.

Dr Tončić i njegov kirurški tim s veseljem očekuju Vaše javljanje te Vam stoje na raspolaganju za stručni savjet i vrhunsku uslugu iz područja estetske kirurgije.

Naše slike

Kirurzi & Ordinacije

Prikazati više prikazati manje

Zahvati

Cijene od* Cijene do* Broj zahvata godišnje
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) Od 4.000 € Do 6.000 €
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora Od 300 € Do 400 € 15
Brahioplastika (Lifting ruku) Od 3.400 € Do 3.400 €
Dermoabrazija Od 600 € Do 2.000 €
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) Od 2.800 € Do 3.000 €
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… Od 200 € Do 400 € 25
Kemijski peeling Od 600 € Do 2.000 €
Labioplastika - korekcija stidnih usana Od 2.000 € Do 2.000 €
Lifting čela Od 3.000 € Do 4.000 € 30
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting Od 3.500 € Do 6.000 € 30
Liječenje hiperhidroze
   Tretman Botoxom za pretjerano znojenje (hiperhidroza) Do 400 € 15
Liposukcija Od 1.000 € Do 3.000 € 30
Odstranjivanje madeža Od 80 € Do 160 € 30
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) Od 1.200 € Do 2.200 € 30
Operacija uši (otoplastika) Od 1.600 € Do 1.600 € 30
Podizanje grudi (mastopeksija) Od 3.500 € Do 4.500 €
Povećanje grudi - implantati Do 3.600 €
PRP terapija Od 350 € Do 380 €
Rinoplastika (operacija nosa) Od 1.800 € Do 5.000 € 30
Sekundarno povećanje grudi
Smanjenje grudi Od 4.000 € Do 5.000 €

Prikazati više prikazati manje

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

  • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
  • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Video

ESTETSKA KOREKCIJA NOSA
04.01.2016

Operacija nosa u Poliklinici dr. Tončić. Preko 3500 zadovoljnih pacijenata s estetskom operacijom nosa u poliklinici dr. Tončić...

Članci

Obrazac za kontakt

Adrese

Adresa
Mlinovi 159 A
10 000 Zagreb
Hrvatska

Radni sati
ponedjeljak
09:00 - 14:00 
utorak
09:00 - 14:00  17:00 - 19:00 
srijeda
09:00 - 14:00 
četvrtak
09:00 - 14:00  17:00 - 19:00 
petak
09:00 - 14:00 
subota
09:00 - 12:00