Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

BRONZE BADGE
Broj priloga: 40  ( 1)4.9  
 |  Dodavanje recenzije

   Zagreb

Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

01461 Prikazati broj 01461 88 88 nazvati 01461 88 88Obrazac za kontakt

  Adrese
Adresa
Mlinovi 159 A
Zagreb
10 000
Hrvatska

Telefon
00385 Prikazati broj 00385 1 461 88 88
nazvati 00385 1 461 88 88 Fax 003851 Prikazati broj 0038514637801


Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva s Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.Sve ocjene za Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Registrirani korisnik

,
Vrijedilo je   |  
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi)

Vrhunska poliklinika u kojoj je sve super. Operaciju je izveo Dr. Dinko s kojom sam izrazito zadovoljan. Od prvih konzultacija, operacije, te kontrole nakon operacije sve je proteklo u najboljem redu. Poslije operacije sam proveo 24 sata u poliklinici, te sam dobio steznik kojeg sam nosio 7 tjedana....

Više
Registrirani korisnik

,
Vrijedilo je, Cjelokupna cijena: 8.000 kn   |  
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid…

Vrhunsko iskustvo s Mr. Sc. Dr. Rajkom Tončićem. Tretmani filerima (obrazi, brada, nazolabijalne bore, gornja usnica) i botoxom (čelo) prošli su bez podljeva, oteklina i alergijskih reakcija za razliku od prethodnih klinika u kojima bih danima nakon tretmana imala iste. Rezultati su postojani i više...

Više
lijepa i sretna

,
Vrijedilo je   |  
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid…

sa potpunim povijerenjem,jednom do dva puta godisnje dolazim na botox,da mi moje namrsteno celo i bore izmedju obrva budu blaze a lice njeznijeg i mladjeg izraza,izgleda,.Doktor(neizmjerno iskustvo i znanje) i sestre strucni i ljubazni.nisu me jos nikada razocarali..(lenor),uskoro vas zovem za termi...

Više
Anonymous
Anonymous

,
Vrijedilo je   |  
Kemijski peeling

jako dobar kirurg i sve najbolje vjerujte mi isprobano i upravo se spremam na još neke zahvate kao kemijski piling lica.

Više
Anonymous
Anonymous
,
Vrijedilo je
Ukupna ocjena
Liječnikovo ponašanje prema meni
Odgovorio je moja pitanja
Vrijeme provedeno sa mnom
Kontrola na nakon zahvata
Odgovaranje na telefon ili e-poštu
Ljubaznost i profesionalnost osoblja
Vrijeme čekanja

najbolji kirurg preporuka za sve koji žele nešto mijenjati-

Više
Anonymous
Anonymous

,
Vrijedilo je   |  
Rinoplastika (operacija nosa)

Evo ja sam imala kod dr toncica operaciju nosica prije par sati ! I osecam se odlicno. Bez bolova , nikakvih komplikacija... Presretna sam..prije op sam se tresla plakala i bojala :) bezveze :) svi su profesionalni i ljubazni.zahvaljujem se svimaa i vidimo se za par dana da otkrijemo novi nosic ! Po...

Više
Anonymous
Anonymous

,
Vrijedilo je, Cjelokupna cijena: € 3.000 EUR   |  
Povećanje grudi - implantati

Imala sam u klinici operaciju povecanje grudi prije tri tjedna.Sve je super proslo.DR. Toncica bih preporucila zato sto stvarno radi profesionalno ,jako je ljubazan a i cjeli team.Bile su mu moje zelje vazne ali se isto pridrzavao sto je sa medecinske strane najbolje.Klinika je u najnovijem stanju i...

Više
Vivienne

,
Vrijedilo je   |  
Rhinoplasty (Nose Job - Nose Surgery)

Am Anfang hatte ich Zweifel mich in Kroatien operieren zu lassen, da ich weder das Land, die Mentalität, noch die Sprache kannte, aber das war alles unbegründet. Das Team von und um Dr. Rajko Toncic und Dr. Dinko Toncic ist sehr professionell, herzlich, humorvoll und hilfsbereit, wie die Chirurgen s...

Više
Registrirani korisnik

,
Vrijedilo je, Cjelokupna cijena: € 3.600 EUR   |  
Rhinoplasty (Nose Job - Nose Surgery)

My overall experience at the Dr. Toncic clinic was extremely positive as it excels by far in every aspect of the whole cosmetic surgery process. An expert Aesthetic Consultant referred me to Dr. Rajko and Dr. Dinko, as my goal was to find the best available specialists that could deliver the best an...

Više
Registrirani korisnik

,
Vrijedilo je, Cjelokupna cijena: € 2.600 EUR   |  
Nasenkorrektur - Rhinoplastik

Im Preis inklusive = OP + Privatunterkunft + Fahrer + Bluttest - sehr freundliche, engagierte und unkomplizierte Termin- und Aufenthaltsorganisation von Frau Sikoronja (Office Manager) auf deutsch. Trotz kurzfristigen Planänderungen wurde alles sensationell organisiert. - sehr höflicher und humor...

Više


Više

Naš profilMotto:

Otvoren i individualan pristup, zasnovan na obostranom povjerenju temelj je na kojem gradimo naš odnos prema pacijentu.

Poliklinika Dr Tončić

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku, na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Poliklinika Dr Tončić je opremljena najmodernijom medicinskom opremom te u prostornom i tehničkom smislu zadovoljava sve kriterije propisane aktualnom regulativom ministarsrva zdravstva RH.

8   7   4   10

Ovakvim pristupom smo ispunili glavne uvjete koje smo postavili pred sebe, a to su maksimalni komfor naših pacijenata te briga za njihovu dobrobit i sigurnost .

U poliklinici dr. Tončića su briga za zdravlje i sigurnost pacijenta na prvom mjestu.

Zlatno pravilo za kojim se naš medicinski tim vodi je "primum nihil nocere", što na latinskom znači: prije svega ne škoditi!

Iz spomenutog razloga u našoj poliklinici imamo i vrlo visok postotak uspjeha te minimalni stupanj komplikacija.

Kako bismo izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta, koristimo se najsuvremenijom medicinskom opremom za intraoperativno i postoperativno praćenje vitalnih funkcija pacijenta. Također, u sklopu pripreme za operaciju, kod naših pacijenata provodimo temeljitu preoperativnu obradu, kako bismo ustanovili da li je povećan eventualni zdravstveni rizik za neki od kirurških zahvata koje izvodimo u okviru naše poliklinike.

5Estetska kirurgija po mjeri pacijenta

Dobrobit i zadovoljstvo pacijenta je osnovni cilj kojemu težimo u okviru naše poliklinike. Iz navedenog razloga svakom pacijentu pristupamo individualno, sa posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama te uvažavajući njegove specifičnosti i očekivanja.

Našim pacijentima stojimo prije svega na raspolaganju za savjet i razgovor, a ako se pokaže potrebnim i za neki od estetskih zahvata koje redovito izvodimo. Za razgovor i konzultacije sa pacijentom izdvajamo dovoljno vremena te nastojimo odgovoriti na sva njegova pitanja.

Tijekom preoperativnih konzultacija želimo našim pacijentima objasniti sve mogućnosti estetske kirurgije te ih nastojimo uskladiti sa njihovim željama i očekivanjima . To je prvi i vrlo važan korak u postizanju konačnog cilja.

2Kvaliteta utemeljena na tradiciji i stručnosti

Kirurški tim pod vodstvom dr Tončića je visoko stručan te je osim kroz dugogodišnju medicinsku i kiruršku praksu educiran i kroz brojne hrvatske i međunarodne kongrese i simpozije iz područja estetske kirurgije i srodnih grana medicine.

Naš kirurški tim raspolaže nizom operativnih tehnika koje je sam dr. Tončić usavršio tijekom svoje bogate medicinske i kirurške karijere. Među njima se posebno mogu istaknuti estetska i funkcionalna korekcija nosa, korekcija očnih kapaka, povećanje ženskih grudi, korekcija odstojećih uški, smanjenje muških grudi, smanjenje ženskih grudi metodom kratkog vertikalnog reza te operacija face liftinga sa kojom imamo izuzetan uspjeh.

Kirurški tim pod vodstvom dr Tončića u postojećem sastavu uspješno radi preko deset godina, a sam dr. Tončić od 1987. godine vodi svoju privatnu ordinaciju, kao najstariju ove vrste u Hrvatskoj, ali i široj regiji.

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku, na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima

Osim profesionalnog i individualnog pristupa, u okviru poliklinike dr Tončića, posebnu pažnju posvećujemo detaljima. Perfekcionizam pri izvođenju estetskih zahvata je kriterij od kojega ne odstupamo. Iz spomenutog razloga operaciju nikada ne privodimo kraju prije nego je postignut najbolji mogući rezultat.

1   6   9   11

U našoj poliklinici na prvom mjestu je pacijent

Od prvog kontakta, preko konzultacija i same operacije, pa sve do konačnog oporavka, u našoj poliklinici na prvom mjestu je uvijek pacijent .

Osim u medicinskom i kirurškom segmetu, koji su u okviru naše poliklinke na najvišoj razini, pacijentima smo se maksimalno prilagodili i u pogledu organizacije i financiranja.

Za Vaše upite i komentare na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, a na Vaše telefonske upite i e- mailove odgovaramo promptno.

Termine konzultacija i operacije dogovaramo u što kraćem roku te se maksimalno prilagođavamo zahtjevima i mogućnostima naših pacijenata.

Kako bismo našim pacijentima izašli u susret i omogućili ispunjenje njihovih dugogodišnjih želja, osigurali smo različite mogućnosti povoljnog financiranja naših usluga, koje uključuju kartično plaćanje, obročno plaćanje te plaćanje putem potrošačkih kredita.

Dr Tončić i njegov kirurški tim s veseljem očekuju Vaše javljanje te Vam stoje na raspolaganju za stručni savjet i vrhunsku uslugu iz područja estetske kirurgije.


Naše slike


Prikaži sve fotografije


Kirurzi & Ordinacije

ZahvatiCjene u valuti
Obavljeni zahvati Estetska kirurgija Cijene od* Cijene do* Broj zahvata godišnje
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) € 3.400 EUR € 5.000 EUR
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora € 300 EUR € 400 EUR 15
Brahioplastika (Lifting ruku) € 2.700 EUR
Dermoabrazija € 600 EUR € 2.000 EUR
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) € 2.000 EUR € 3.000 EUR
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… € 200 EUR € 400 EUR 25
Kemijski peeling € 600 EUR € 2.000 EUR
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting € 4.500 EUR € 6.000 EUR 30
Lifting čela € 3.000 EUR € 4.000 EUR 30
Liječenje hiperhidroze
Tretman Botoxom za pretjerano znojenje (hiperhidroza) € 400 EUR 15
Liposukcija € 1.000 EUR € 3.000 EUR 30
Odstranjivanje madeža € 80 EUR € 160 EUR 30
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) € 1.200 EUR € 2.200 EUR 30
Operacija uši (otoplastika) € 1.200 EUR € 1.500 EUR 30
Podizanje grudi (mastopeksija) € 3.000 EUR € 4.000 EUR
Povećanje grudi - implantati € 3.000 EUR € 4.000 EUR
Povećanje usana € 2.000 EUR
Rinoplastika (operacija nosa) € 1.800 EUR € 5.000 EUR 30
Smanjenje grudi € 3.000 EUR € 4.000 EUR

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

  • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
  • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.

Video

Uklanjanje bora - fileri lica i botox tretmani

Uklanjanje bora - fileri lica i botox tretmani

Koje su metode pomlađivanja najbolje? Botoks, fileri na bazi hijaluronske kiseline, kemijski peeling, mehanička dermoabrazija i punjenje...
  04.03.2016
Liposukcija uklanjanje viška masnog tkiva

Liposukcija uklanjanje viška masnog tkiva

U Poliklinici dr. Tončić se već 25 godina uspješno primjenjuje hidroliposukcija kao učinkovita metoda trajnog odstranjivanja masnog tkiva...
  04.03.2016
Estetska korekcija grudi - povećanje grudi, podizanje grudi i smanjenje grudi.mpg

Estetska korekcija grudi - povećanje grudi, podizanje grudi i...

U estetske korekcije grudi ubrajamo smanjenje grudi, podizanje grudi i povećanje grudi, odnosno augmentaciju grudi silikonskim...
  04.03.2016

Anti aging - stručni tim u Poliklinici dr. Tončić

Anti aging - stručni tim u Poliklinici dr. Tončić

Saznajte što su anti age tretmani, odnosno tretmani za pomlađivanje lica! U Poliklinici dr. Tončić u svrhu pomlađivanja koriste se...
  19.01.2016
OPĆENITO O POLIKLINICI DR. TONČIĆ

OPĆENITO O POLIKLINICI DR. TONČIĆ

Poliklinika za estetsku kirurgiju dr. Tončić - top destinacije u Europi
  04.01.2016
ESTETSKA KOREKCIJA NOSA

ESTETSKA KOREKCIJA NOSA

Operacija nosa u Poliklinici dr. Tončić. Preko 3500 zadovoljnih pacijenata s estetskom operacijom nosa u poliklinici dr. Tončić. Za...
  04.01.2016

Prikaži sve video sadržaje

Prije i poslije fotografije
Članci

Razgovor o rinoplastici sa doktorom Rajkom Tončićem

Razgovor o rinoplastici sa doktorom Rajkom Tončićem

Rinoplastika je jedan od najtraženijih i najtežih zahvata. Doktor Rajko Tončić nam je odgovorio na vaša najčešća pitanja.
  20.11.2015