Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić
Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

 • 40 odgovora
 • 1 Lajk

Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

 • 80% do 9 dana
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori
Kontakt

Obrazac za kontakt

Adrese

Adresa
Mlinovi 159 A
10 000 Zagreb
Hrvatska

Preporučite nas (36)

Podijelite svoje iskustvo

Imate li osobnog iskustva sa Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić? Pomozite našim korisnicima i pišite o tome.


Sve ocjene za Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Gynekomastija - preporučujem Polikliniku Dr. Tončić

 |  Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi)
Registrirani korisnik  |  06.12.2015   Vrijedilo je

Vrhunska poliklinika u kojoj je sve super. Operaciju je izveo Dr. Dinko s kojom sam izrazito zadovoljan. Od prvih konzultacija, operacije, te kontrole nakon operacije sve je proteklo u najboljem redu. Poslije operacije sam proveo 24 sata u poliklinici, te sam dobio steznik kojeg sam nosio 7 tjedana.... Više 

 2 Lajkova

Botox i fileri bez podljeva i oteklina sa super rezultatima u poliklinici Tončić

 |  Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid…
Registrirani korisnik  |  08.01.2015   Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 8.000 kn

Vrhunsko iskustvo s Mr. Sc. Dr. Rajkom Tončićem. Tretmani filerima (obrazi, brada, nazolabijalne bore, gornja usnica) i botoxom (čelo) prošli su bez podljeva, oteklina i alergijskih reakcija za razliku od prethodnih klinika u kojima bih danima nakon tretmana imala iste. Rezultati su postojani i više... Više 

 2 Lajkova

Injekcijska punila - BOTOX

 |  Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid…
lijepa i sretna  |  31.05.2013   Vrijedilo je

sa potpunim povijerenjem,jednom do dva puta godisnje dolazim na botox,da mi moje namrsteno celo i bore izmedju obrva budu blaze a lice njeznijeg i mladjeg izraza,izgleda,.Doktor(neizmjerno iskustvo i znanje) i sestre strucni i ljubazni.nisu me jos nikada razocarali..(lenor),uskoro vas zovem za termi... Više 

Anonymous

Kemijski piling lica

Kemijski peeling
Anonymous
Anonymous  |  25.09.2012   Vrijedilo je

jako dobar kirurg i sve najbolje vjerujte mi isprobano i upravo se spremam na još neke zahvate kao kemijski piling lica.

Anonymous
Anonymous
Anonymous  |  14.09.2012   Vrijedilo je

najbolji kirurg preporuka za sve koji žele nešto mijenjati-

Anonymous

operacija nosica

Rinoplastika (operacija nosa)
Anonymous
Anonymous  |  01.06.2012   Vrijedilo je

Evo ja sam imala kod dr toncica operaciju nosica prije par sati ! I osecam se odlicno. Bez bolova , nikakvih komplikacija... Presretna sam..prije op sam se tresla plakala i bojala :) bezveze :) svi su profesionalni i ljubazni.zahvaljujem se svimaa i vidimo se za par dana da otkrijemo novi nosic ! Po... Više 

 1 Komentar
Anonymous

Super Poliklinika

Povećanje grudi - implantati
Anonymous
Anonymous  |  03.04.2012   Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: €3.000  EUR

Imala sam u klinici operaciju povecanje grudi prije tri tjedna.Sve je super proslo.DR. Toncica bih preporucila zato sto stvarno radi profesionalno ,jako je ljubazan a i cjeli team.Bile su mu moje zelje vazne ali se isto pridrzavao sto je sa medecinske strane najbolje.Klinika je u najnovijem stanju i... Više 

Rinoplasty toncic Zagreb

 |  Rhinoplasty (Nose Job - Nose Surgery)
Fraemina  |  22.06.2017   Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: €2.500  EUR

He is the best one!! He knows how to make people happy !! Absolutely 5 stars

Rhinoplasty was painless experience at Dr. Toncic clinic.

 |  Rhinoplasty (Nose Job - Nose Surgery)
BarbaraRepe  |  09.06.2017   Vrijedilo je

Rhinoplasty was painless experience at Dr. Toncic clinic. The procedure was done in 45 minutes and I am very satisfied with the results. Dr Toncic made a great job! I didn't have bruises or swelling and I got back to work one week after the operation. My nose is beautiful now and I am happy to say t... Više 

 1 Komentar

Very good experience

 |  Rhinoplasty (Nose Job - Nose Surgery)
Marijaa  |  13.01.2017   Vrijedilo je , Cjelokupna cijena: 11.000 kn

Great experience! I had undergone rhynoplasty at the polyclinic dr.Tončić with witch I'm very satisfied. Firstly, I wolud have to emphasize the kindness and expertise of the staff during my whole experience, starting from the consultation to the removal of the cast. I was operated under the local a... Više 


Više
Naš profil

Naš profil

Motto:

Otvoren i individualan pristup, zasnovan na obostranom povjerenju temelj je na kojem gradimo naš odnos prema pacijentu.

Poliklinika Dr Tončić

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku, na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Poliklinika Dr Tončić je opremljena najmodernijom medicinskom opremom te u prostornom i tehničkom smislu zadovoljava sve kriterije propisane aktualnom regulativom ministarsrva zdravstva RH.

8   7   4   10

Ovakvim pristupom smo ispunili glavne uvjete koje smo postavili pred sebe, a to su maksimalni komfor naših pacijenata te briga za njihovu dobrobit i sigurnost .

U poliklinici dr. Tončića su briga za zdravlje i sigurnost pacijenta na prvom mjestu.

Zlatno pravilo za kojim se naš medicinski tim vodi je "primum nihil nocere", što na latinskom znači: prije svega ne škoditi!

Iz spomenutog razloga u našoj poliklinici imamo i vrlo visok postotak uspjeha te minimalni stupanj komplikacija.

Kako bismo izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta, koristimo se najsuvremenijom medicinskom opremom za intraoperativno i postoperativno praćenje vitalnih funkcija pacijenta. Također, u sklopu pripreme za operaciju, kod naših pacijenata provodimo temeljitu preoperativnu obradu, kako bismo ustanovili da li je povećan eventualni zdravstveni rizik za neki od kirurških zahvata koje izvodimo u okviru naše poliklinike.

5Estetska kirurgija po mjeri pacijenta

Dobrobit i zadovoljstvo pacijenta je osnovni cilj kojemu težimo u okviru naše poliklinike. Iz navedenog razloga svakom pacijentu pristupamo individualno, sa posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama te uvažavajući njegove specifičnosti i očekivanja.

Našim pacijentima stojimo prije svega na raspolaganju za savjet i razgovor, a ako se pokaže potrebnim i za neki od estetskih zahvata koje redovito izvodimo. Za razgovor i konzultacije sa pacijentom izdvajamo dovoljno vremena te nastojimo odgovoriti na sva njegova pitanja.

Tijekom preoperativnih konzultacija želimo našim pacijentima objasniti sve mogućnosti estetske kirurgije te ih nastojimo uskladiti sa njihovim željama i očekivanjima . To je prvi i vrlo važan korak u postizanju konačnog cilja.

2Kvaliteta utemeljena na tradiciji i stručnosti

Kirurški tim pod vodstvom dr Tončića je visoko stručan te je osim kroz dugogodišnju medicinsku i kiruršku praksu educiran i kroz brojne hrvatske i međunarodne kongrese i simpozije iz područja estetske kirurgije i srodnih grana medicine.

Naš kirurški tim raspolaže nizom operativnih tehnika koje je sam dr. Tončić usavršio tijekom svoje bogate medicinske i kirurške karijere. Među njima se posebno mogu istaknuti estetska i funkcionalna korekcija nosa, korekcija očnih kapaka, povećanje ženskih grudi, korekcija odstojećih uški, smanjenje muških grudi, smanjenje ženskih grudi metodom kratkog vertikalnog reza te operacija face liftinga sa kojom imamo izuzetan uspjeh.

Kirurški tim pod vodstvom dr Tončića u postojećem sastavu uspješno radi preko deset godina, a sam dr. Tončić od 1987. godine vodi svoju privatnu ordinaciju, kao najstariju ove vrste u Hrvatskoj, ali i široj regiji.

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku, na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima

Osim profesionalnog i individualnog pristupa, u okviru poliklinike dr Tončića, posebnu pažnju posvećujemo detaljima. Perfekcionizam pri izvođenju estetskih zahvata je kriterij od kojega ne odstupamo. Iz spomenutog razloga operaciju nikada ne privodimo kraju prije nego je postignut najbolji mogući rezultat.

1   6   9   11

U našoj poliklinici na prvom mjestu je pacijent

Od prvog kontakta, preko konzultacija i same operacije, pa sve do konačnog oporavka, u našoj poliklinici na prvom mjestu je uvijek pacijent .

Osim u medicinskom i kirurškom segmetu, koji su u okviru naše poliklinke na najvišoj razini, pacijentima smo se maksimalno prilagodili i u pogledu organizacije i financiranja.

Za Vaše upite i komentare na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, a na Vaše telefonske upite i e- mailove odgovaramo promptno.

Termine konzultacija i operacije dogovaramo u što kraćem roku te se maksimalno prilagođavamo zahtjevima i mogućnostima naših pacijenata.

Kako bismo našim pacijentima izašli u susret i omogućili ispunjenje njihovih dugogodišnjih želja, osigurali smo različite mogućnosti povoljnog financiranja naših usluga, koje uključuju kartično plaćanje, obročno plaćanje te plaćanje putem potrošačkih kredita.

Dr Tončić i njegov kirurški tim s veseljem očekuju Vaše javljanje te Vam stoje na raspolaganju za stručni savjet i vrhunsku uslugu iz područja estetske kirurgije.

Naše slike

Kirurzi & Ordinacije

Zahvati

Zahvati

Obavljeni zahvati Estetska kirurgija Cijene od* Cijene do* Broj zahvata godišnje
Abdominoplastika (zatezanje kože trbuha) od €3.400  EUR do €5.000  EUR
BOTOX® / DYSPORT® - Izglađivanje bora od €300  EUR do €400  EUR 15
Brahioplastika (Lifting ruku) do €2.700  EUR
Dermoabrazija od €600  EUR do €2.000  EUR
Ginekomastija (smanjenje povećanih muških grudi) od €2.000  EUR do €3.000  EUR
Injekcijska punila - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid… od €200  EUR do €400  EUR 25
Kemijski peeling od €600  EUR do €2.000  EUR
Lifting čela od €3.000  EUR do €4.000  EUR 30
Lifting lica (ritidektomija), SMAS face lifting od €4.500  EUR do €6.000  EUR 30
Liječenje hiperhidroze
   Tretman Botoxom za pretjerano znojenje (hiperhidroza) do €400  EUR 15
Liposukcija od €1.000  EUR do €3.000  EUR 30
Odstranjivanje madeža od €80  EUR do €160  EUR 30
Operacija očnih kapaka (blefaroplastika) od €1.200  EUR do €2.200  EUR 30
Operacija uši (otoplastika) od €1.200  EUR do €1.500  EUR 30
Podizanje grudi (mastopeksija) od €3.000  EUR do €4.000  EUR
Povećanje grudi - implantati od €3.000  EUR do €4.000  EUR
Povećanje usana do €2.000  EUR
Rinoplastika (operacija nosa) od €1.800  EUR do €5.000  EUR 30
Smanjenje grudi od €3.000  EUR do €4.000  EUR

Kod nas možete plaćati karticom.

Važno

 • Molimo, zapamtite da konačna cijena zahvata može varirati od gore navedenih cijena jer su dodatni troškovi poput anestezije i sl. kod nekih cijena uključeni a kod nekih nisu.
 • Za više informacija o cijenama molimo kontaktirajte određenog kirurga / polikliniku.
Video

Video

ESTETSKA KOREKCIJA NOSA

04.01.2016

Operacija nosa u Poliklinici dr. Tončić. Preko 3500 zadovoljnih pacijenata s estetskom operacijom nosa u poliklinici dr. Tončić. Za... Više 

Prije i poslije fotografije

Prije i poslije fotografije

Članci

Članci

Odgovori na forumu
 • 80% do 9 dana
 • odgovorenih
  upita
  tipični
  odgovori