Sve pohvale Sintezinom timu, veoma pozitivno iskustvo - Antrotomija ušiju i readenotomija kod djeteta

Sve pohvale Sintezinom timu, veoma pozitivno iskustvo - Antrotomija ušiju i readenotomija kod djeteta

Registrirani korisnik

Tretman koji smo dobili u poliklinici Sinteza je bio izuzetno profesionalan, stručan i veoma ugodan. Osoblje je izuzetno ljubazno, kompetentno i uvijek na usluzi. Upute koje smo dobili su bile precizne i jednostavne za realizaciju. Omogućen mi je konstantan boravak uz dijete u periodu pripreme za zahvat i odmah po izlasku iz operacione sale, te za vrijeme postoperativnog boravka na klinici. Osoblje koje je brinulo o djetetu koristilo je adekvatan, zabavan i opuštajući način komunikacije sa djetetom. Također su svi pokazali izuzetno razumjevanje za mene kao roditelja tokom cijelog boravka u klinici, bila sam obavještavana o toku zahvata dok je trajao, i bili su mi na raspolaganju za sva pitanja tokom cijelog procesa priprema te nakon zahvata. S obzirom da smo došli iz susjedne zemlje osoblje nam je pomoglo da cijeli put i boravak ukomponiramo najracionalnije moguće. Zahvaljujem se cijelom timu koji se brinuo o mom sinu i meni. Ono što je nama kao roditeljima najvažnije, dječak je kroz sve prošao bez trauma i negativnih sjećanja.

Prikaži postove1 Sakrij postove1
Lora1002

Bas mi je drago za cut da dijete nema nikakve traume, ja se osobno dosta bojim igle pa nekako nemam hrabrosti za takvo. Koliko vam je dijete staro?

Ocjena liječnika

Slična iskustva
Anonymous
Savršeno uho
Operacija uši (otoplastika)
  Vrijedilo je
2010god.sam išla na operaciju uha kod dr.daria,tražeći preko interneta naišla sam na estet.kirurga daria.šoš i pošto mi je on bio najbliža destinacija odlučila sam se za njega iako nisam znala... Više 
Stručnjaci u vašoj okolini