Aptos lifting lica

Autor:

Primjećujete li prirodne učinke starenja na lice? Svi možemoshvatiti stvaranje bora, opuštanje lica i vrata. Ukoluiko imate te probleme, možete razmotriti nježnu tehniku podizanja kože lica i izglđivanja bora: Aptos ili feather lifting lica.

Aptos lifting lica
Lifting lica 

Danas se ide sve više prema manje invazivnim zahvataima koji ne zahtijevaju dug oporavak. Upravo ugradnja niti predstavlja minimalno invazivni zahvat koji se radi u lokalnoj anesteziji i nije bolan, a rezultati su odlični.

Aptos dolazi od riječi anti ptosis što znači protiv spuštanja. Ovo su niti koje se ugrađuju u kožu ili ispod kože i služe za podizanje kako kože lica, tako i kože ostalih dijelova tijela. Postoje razne vrste ovih niti, tako da se za svakog pacijenta individualno odabire onaj model niti koji najbolje odgovara.

Postoje razni proizvođači i vrste niti, Aptos su najstarije, prve izumljene niti, što znači da su najduže na tržištu, te su najviše provjerene. Izumio ih je dr. Sulamanidze iz Gruzije. Upravo ovim nitima se postižu najbolji rezultati.

Bitno je postaviti dobru indikaciju, da bi rezultat bio najbolji mogući. Niti se postavljaju u slučajevima kada je koža opuštena i kad je ima malo u suvišku.
Prvi rezultat je odmah vidljiv, a kroz naredna 3 mjeseca od ugradnje, niti dodatno stimuliraju kožu koja izgleda svježije i zategnutije. Rezultati su odlični.

Postije razgradive niti i ne razgradive. O tome koje niti koristimo ovisi i trajanje efekta. Uvijek je koža u boljem stanju nego da niti nisu korištene. Efekt razgradivih niti traje 3-4 godine.

Ažurirano: 17.09.2019

Savjetujte se sa stručnjakom iz struke Aptos lifting lica

Aptos lifting lica - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 1.350 €
obično za 1.600 €
Dr. Maletić Ana
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 1.350 €
obično za 1.600 €
Duško Maletić Dr.med.

Aptos lifting lica

94% vrijedi. TEMELJU 54 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali