Fotorejuvenace i Resurfacing metode koje se primjenjuju za regeneraciju kožnih stanica i pomlađivanja lica. Ozdravljenje traje daljih 1 - 4 tjedna, nakon tretmana neophodno je nekoliko mjeseci zaštiti kožu od sunca. Konačni rezultat je nakon 3 mjeseca.

Fotorejuvenace podržava stvaranje kolagenskih vlakana, uklanja pigmentne mrlje, ožiljke i kapilare. Može se kombinirati sa materijalima za ispunu i kemijskim peelingom. Neosjetljivost na bol se izvodi pomoću anestetske kreme te se odmah nakon zahvata može ići kući. Tretman se otprilike 4x mora ponoviti, razmak između tretmana je oko 6 tjedana.

Resurfacing je više invazijski, koristi erbium laser ili CO2 laser te skida gornji sloj kože. Uklanja ožiljke od akni, velikih boginja, dublje bore, posebice okolo oči i gornje usne. Većinom zahtjeva analgosedaciju i jednodnevnu hospitalizaciju. Može se kombinirati s faceliftom.

Za oba tretmana potrebno je samo nekoliko minuta, koža je nakon toga crvenkasta i malo mokra. Na kožu je potrebno stavljati hladne obloge od sterilne vode i mazati ju kremom.

Ažurirano: 22.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Fotopomlađivanje - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 550 €
Dr. Maletić Ana
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 550 €
Duško Maletić Dr.med.
Cijene od 200 €
obično za 300 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD
Cijene od 54 €
obično za 54 €
Dr.med. Anđela Prolić

Fotopomlađivanje

91% vrijedi. TEMELJU 11 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali