Fotorejuvance (IPL) – pomlađivanje kože

Pomoću intenzivnog pulsnog svjetla može se izvoditi pomlađivanje kože lica, vrata i cijelog tijela. Radi se efektivnoj metodi koja nije bolna te je bez ikakvog ograničenja. Tijekom 3 - 8 tretmana u intervalima od 1 mjeseca koža može biti glatka. Ukoliko se obavlja pravilna njega, rezultati ostaju čak 2 godine.

Kontraindikacija je akutno oboljenje kože, šećerna bolest, akutna srčana bolest, epilepsija i akutni tumor.

Tijek i rezultat tretiranja intenzivnim pulsnim svjetlom

Koža ne smije biti sunčana, 4 tjedna prije tretmana izbjegavati solarij i ne koristiti kreme za tamnjenje (bronzing). Tretman IPL je minimalno bolan, unatoč tome na osjetljivim mjestima, npr. na vratu ili licu se aplicira anestetska krema. Tretiranje traje 20 -45 minuta, koža je nakon toga crvenkasta i otekla, prikladne su hladne obloge. Reakcija nestane do 2 dana. U razdoblju od 6 tjedana neophodno je štititi se od sunca.

Objavljeno: 22.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Fotorejuvance (IPL) – pomlađivanje kože - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 50 €
Dr. Maletić Ana
Cijene od 300 €
obično za 400 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD
Cijene od 400 €
obično za 400 €
Dr.med. Anđela Prolić

Fotorejuvance (IPL) – pomlađivanje kože

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali