Laserska liposukcija - SmartLipo

SmartLipo je lagodna metoda za uklanjanje nepoželjnih nakupina masnoće, napinjanje opuštene kože, skidanja celulita i oblikovana tijela. Radi trajnog rezultata većinom je dovoljan jedan tretman, nakon dva dana mogu se raditi uobičajeni poslovi.

SmartLipo koristi laserske zrake za destrukciju masnih stanica uslijed čega je tkivo minimalno oštećeno te se ne stvaraju ožiljci. Primjenom tehnike Smart Lipo uklanja se nakupina masnoće na trbuhu, bradi, nogama, koljenima, vratu, oko skočnog zgloba te u slučaju povećane prsne žlijezde kod muškaraca.

Tijek i rezultati Smart Lipo

Smart Lipo se izvodi u lokalnoj anesteziji, preko kože se uvodi cjevčica s laserskom zrakom, cjevčica rastvara masno tkivo i istodobno djeluje na potkožno vezivo. Razgrađeno tkivo usisava cjevčica. Nošenje kompresijskog rublja nakon tretmana Smart Lipo je individualno, većinom se mora nositi nekoliko dana ili tjedana. Rezultat tretmana Smart Lipo je uočljiv za tjedan, naime, nekoliko mjeseci dolazi do poboljšanja efekta.

Ažurirano: 27.01.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Laserska liposukcija - SmartLipo - Novosti

Laserska lipoliza

Prof. dr. med. Mislav Gjurić

Odstranjenje potkožnog masnog tkiva u današnje vrijeme je najpopularniji zahvat u estetskoj kirurgiji. Želja za boljim izgledom...

Slična iskustva

Laserska liposukcija - SmartLipo - Cijene

Cijene od 800 €
obično za 2.600 €
Poliklinika Sinteza
Cijene od 800 €
obično za 2.600 €
Prof. dr. med. Mislav Gjurić
Cijene od 1.000 €
obično za 1.200 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD

Laserska liposukcija - SmartLipo

78% vrijedi. TEMELJU 23 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali