Laserski tretmani estetske dermatologije

Laseri se danas koriste u korektivnoj i estetskoj dermatologiji za liječenje lezija krvnih žila, depilaciju laserom, lasersku liposukciju, liječenje akni laserom, ali sve češće se koristi biostimulacijski laser i frakcijski CO2 laser. Velike prednosti također donosi lasersko uklanjanje mladeži.

Tretman laserom uvijek mora izvoditi dermatolog. Tretman većinom ne zahtjeva pripremu te traje od nekoliko do desetak minuta, ovisno o rješavanom problemu. Izvodi se bez anestezije ili u lokalnoj anesteziji u obliku kreme ili injekcija.

Nakon tretmana kozmetičkim laserom većinom se na koži pojavi crvenilo koje postepeno nestane, pri primjeni ablacijskih lasera može se napraviti manji ožiljak i krasta, ponekad je mjesto mokro. Nakon liječenja laserom tretirano mjesto se nekoliko tjedana mora štiti od sunčevog zračenja kremom s visokim UV filtrom. Radi što boljeg rezultata tretman je ponekad potrebno nekoliko puta ponoviti.

Objavljeno: 16.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.
Sadržaj

Slična iskustva

Vrijedilo je

Poliklinici Sinteza prvi sam se put obratila prije tri godine. Sve je započelo tretmanom lica i kože te pregledom sinusa a nastavilo se nizom drugih specijalističkih pregleda i zahvata. Oduševljena sam profesionalnošću i... Više 

1 Lajk   1 Komentar  
Vrijedilo je

Bila sam na laserskom tretmanu lica u Poliklinici Maletić. Imala sam proširene pore te pokoju žilicu koja se nelijepo vidjela. Bila sam kod Dr. Ane Maletić na samo dva tretmana i rezultati su bili odmah nakon tretmana vi... Više 

Laserski tretmani estetske dermatologije - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 1.200 €
Dr. Maletić Ana
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 1.200 €
Duško Maletić Dr.med.
Cijene od 300 €
obično za 500 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD

Laserski tretmani estetske dermatologije

97% vrijedi. TEMELJU 153 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali