Lasersko odstranjivanje dlačica

Laserska depilacija je metoda uklanjanja tamnih dlačica na tijelu. Tretman nije bolan, naime, zahtjeva dalju zaštitu od sunca (faktor 50 +), radi trajnog rezultata depilacija se nekoliko puta mora ponoviti.

Dlačice se svugdje na tijelu mogu ukloniti, osim na vanjskom slušnom hodniku uha i nosnim rupicama. Laserska depilacija ne mora donijeti poželjan efekt kod svijetlih dlačica.

Tijek i rezultat laserske depilacije

Dlačice se minimalno 6 tjedana prije laserske depilacije ne smiju trgati, prije tretmana dlačice se moraju savršeno obrijati.

Vrijeme trajanja laserske depilacije je nekoliko minuta pa čak nekoliko sati, ovisi o veličini uklanjanja, depilacija se ne smije raditi na osunčanoj koži. Nakon tretmana na koži se pojavi crvenilo, ali nakon nekoliko sati sasvim nestane.

Laserska depilacija se izvodi pomoću raznih tipova lasera s različitim efektom, naime, uvijek se uklanjanje dlačica više puta mora ponoviti.

Ažurirano: 22.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Lasersko odstranjivanje dlačica - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 15 €
obično za 200 €
Dr. Maletić Ana
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 15 €
obično za 200 €
Duško Maletić Dr.med.
Cijene od 300 €
obično za 3.000 €
Dr.med. Anđela Prolić

Lasersko odstranjivanje dlačica

95% vrijedi. TEMELJU 221 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali