Lasersko uklanjanje akni

Za uklanjanje akni najčešće se koristi laser Smoothbeam, koji tijekom jedne posjete ukloni nove pojave akni, utječe na funkciju masnih žlijezda u dubinu čak do 5 mm te ukloni ožiljke od akni. Tretman je neophodno oko 3 - 5x ponoviti, tretman se također može dopuniti maskom od gela s aktiviranjem biostimulacijskim laserom.

Na lasersko uklanjanje akni prikladno je ići zimi, tretman se ponavlja nakon 1 mjeseca. Uklanjanje akni uvijek mora biti kompleksno, laser se može kombinirati s kemijskim peelingom te je uvijek neophodno promijeniti način prehrane.

Tijek i rezultat uklanjanja akni laserom

Lasersko uklanjanje akni traje otprilike 30 minuta, koristi se lokalna anestezija. Nakon laserskog uklanjanja akni koža lica čak 2 tjedna može biti crvenkasta, zaista izvanredno se mogu pojaviti mjehurići ili manje kraste. Nakon laserskog uklanjanja akni koža lica se 3 mjeseca mora mazati kremom s visokim UV filtrom (50+). Lasersko uklanjanje akni vidljivo može poboljšati stanje kože, ali ne mora odstraniti sve nepoželjne pojave akni.

Ažurirano: 22.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Lasersko uklanjanje akni - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 15 €
obično za 40 €
Dr. Maletić Ana
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 15 €
obično za 40 €
Duško Maletić Dr.med.
Cijene od 200 €
obično za 300 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD
Cijene od 54 €
Dr.med. Anđela Prolić

Lasersko uklanjanje akni

95% vrijedi. TEMELJU 33 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali