Pri liftingu čela napinje se koža i podižu opuštene obrve skidanjem prekomjerne kože i masnog tkiva te korekcijom mišića. Najčešće se izvodi u općoj anesteziji klasičnom ili endoskopskom metodom. Hospitalizacija traje 1 dan, preporuča se stanje mirovanja od jednog tjedna. Efekt traje 5-10 godina.

Koristi se tradicionalan postupak pri kojem se rez sakrije iza linije kose, ili instrument endoskop, optički instrument koji omogućuje izvođenje operacije čela vrlo malim rezom.

Tijek i rezultat operacije čela

Prethodno je potrebno ići na predoperativni interni pregled. Lifting čela se izvodi u općoj anesteziji ili u obliku analgosedacije. Zahvat traje otprilike 1 – 1,5 sata. Potrebna je jednodnevna hospitalizacija. Operirana područja su bolna, otekla i s modricama. Nakon operacije često se može pojaviti padanje kose na mjestu reza, većinom se to promjeni. Operacija čela se može izvoditi u kombinaciji s ace liftomf. Stanje mirovanja obično je dovoljno jedan tjedan.

Ažurirano: 25.03.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Lifting čela - Cijene

Cijene od 800 €
obično za 2.500 €
Violeta Skorobać Asanin MD, PhD
Cijene od 2.640 €
Dr. Dinko Tončić
Cijene od 3.000 €
obično za 4.000 €
Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić
Cijene od 3.500 €
Dr. Rajko Tončić
Cijene od 1.074 €
obično za 2.014 €
Prim. dr. sc. Davor Džepina

Lifting čela

96% vrijedi. TEMELJU 25 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali