95%
Vrijedilo je
TEMELJU 1370 OCJENA

Liposukcija je tretman kojim se odstranjuju naslage masnog tkiva, kanilama i to vibracijama, ultrazvučno, laserski ili uz pomoć radio frekvencije. Zatim se masnoća isisava iz tijela pod pritiskom. Najčešća tehnika liposukcije je ??? liposukcija. Anestetik je dio same tekućine koja se aplicira ispod kože na područje isisavanja. Izvodi se u lokalnoj... Prikaži detalje 

Slična iskustva

Noela 21.09.2018
Ne mogu se odlučiti

nije mi puno dati te novce ako cu biti manjeg opsega oko struka i stomaka ratni vojni invalid

Liposukcija - Cijene

Cijene od 5.000 €
obično za 15.000 €
Prim. dr. sc. Davor Džepina
Cijene od 1.000 €
obično za 3.000 €
Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD
Cijene od 1.500 €
obično za 3.000 €
Dr. Radmilo Roncevic
Cijene od 10.000 €
obično za 14.000 €
Mr. sci. Bojan Ignatovski dr. med.
Cijene od 900 €
obično za 1.200 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD

Liposukcija je tretman kojim se odstranjuju naslage masnog tkiva, kanilama i to vibracijama, ultrazvučno, laserski ili uz pomoć radio frekvencije. Zatim se masnoća isisava iz tijela pod pritiskom. Najčešća tehnika liposukcije je ??? liposukcija. Anestetik je dio same tekućine koja se aplicira ispod kože na područje isisavanja. Izvodi se u lokalnoj anesteziji. Traje 2 - 3 sata, a povratak na posao je moguć već nakon 3 dana. Steznik se nosi 2 - 3 tjedna nakon zahvata. Sportom se možete baviti već nakon 2 tjedna.

Ažurirano: 14.06.2010

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.
Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali