Liposukcija - alternativno neinvazivno odstranjivanje masnoće i celulita

Nekirurška liposukcija je naziv za metode namijenjene za oblikovanje tijela, uklanjanje prekomjernih masnih naslaga i tretiranje celulita. Uspješno oblikuju tijelo, pomažu ukloniti prekomjerne masne naslage i celulit. Ovi tretmani su u potpunosti ugodni, bez rezova ili šavova. Može se tretirati bilo koje problematično mjesto.

Instrumenti za nekiruršku liposukciju rade na principu ultrazvučne ili radi frekvencijske energije. Djelovanjem energije na masno tkivo dolazi do razaranja i uzimanja preko sustava cijevi.

Vrste nekirurških liposukcija

  • ultrazvučna kavitacija

  • iposukcija na bazi podtlaka

  • liposukcija na bazi radio-frekvencije

  • stolovi za rekondiciju

  • ultrazvučna nekirurška liposukcija

Nekirurška liposukcija obično ne zahtjeva pripremu te se nakon tretmana odmah rade sve normalne aktivnosti. Radi dobrog rezultata tretman se nekoliko puta mora ponoviti.

Ažurirano: 25.03.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Liposukcija - alternativno neinvazivno odstranjivanje masnoće i celulita - Cijene

Liposukcija - alternativno neinvazivno odstranjivanje masnoće i celulita

93% vrijedi. TEMELJU 80 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali