Mezoterapija je mini-invazijski postupak za pomlađivanje kože lica, dekoltea i vrata, nadlaktice ruku, za uklanjanje celulita, poticanje stvaranja kolagena i korekciju srednje dubokih bora. Zauzme tek nekoliko minuta do sati, u ovisnosti na veličinu tretmana, nakon 2 sata moguća je normalna aktivnost, zbog izdržljivosti tretman se ponavlja 1 puta godišnje.

Mezoterapija je apliciranje specijalnih tvari sa sadržajem vitamina, aminokiselina i koenzima pomoću mikro-injekcija u srednji sloj kože. Može se kombinirati sa hijaluronskom kiselinom.

Tijek i rezultat mezoterapije

Nanošenje tvari izvodi se injekcijama ili pomoću specijalnog aplikatora. Većinom nije potrebna anestezija. Nekoliko dana je neophodno izbjegavati sunčanje i koristiti kremu s visokim zaštitnim faktorom (50+). Naime, nisu potrebna nikakva dalja ograničenja. Učinak lječivih rastvora nastupa odmah, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Efekt je privremen te se tretman neprekidno ponavlja, najprije dvije aplikacije nakon mjesec dana te treća za tri mjeseca.

Ažurirano: 18.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Slična iskustva

Anonymous 03.04.2012
Vrijedilo je

Bila samo kod dr Dobovsek u Beogradu i izuzetno sam zadovoljna njenim odnosom prema pacijentu i njenom posvecenoscu radu. Prihvatila sam sve njene prijedloge za intervenciju koju mi je radila i jako sam zadovoljna rezult... Više 

Mezoterapija - Cijene

Cijene od 350 €
obično za 500 €
Prof.dr.sc. Rado Žic dr.med.
Cijene od 1.100 €
obično za 1.100 €
Dr.med. Anđela Prolić

Mezoterapija

99% vrijedi. TEMELJU 113 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali