Mikropigmentacija

Mikropigmentacija je nerizična metoda permanentnog make-upa, prilikom koje se bojilo aplicira u gornji sloj kože. Nerizična je, bezbolna, rezultat traje 2 godine. Radi dobrog rezultata tretman se mora nekoliko puta ponoviti.

Prednost mikropigmentacije naspram klasičnom permanentnom make-upu su manje oštre linije, te se boja ne može promijeniti. Mikropigmentacija je dobila certifikat kakvoće ISO. Tretman izvodi certificirana stilistica.

Mikropigmentacija se primjenjuje za oblikovanje obrva, očnih linija i usana. Za mikropigmentaciju odlučuju se isto tako žene koje trebaju korekciju iza neuspješnog permanentnog make-upa.

Tijek i rezultat mikropigmentacije

Mikropigmentacija se obavlja bez anestezije pomoću ultra tanke igle, pri tom se prirodno bojilo aplicira samo u gornji sloj kože. Prije prvog tretmana unaprijed se izvodi obilježavanje specijalnom olovkom. Jedan tretman zauzme otprilike dva sata. Ne dolazi do krvarenja, ne stvaraju se mrlje.

Ažurirano: 18.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Mikropigmentacija - Cijene

Mikropigmentacija

100% vrijedi. TEMELJU 17 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali