Nekiruški lifting

Nekirurško zatezanje lice je metoda zatezanja kože koja korigira mimičke bore, izglađuje konture I povećava elastičnost kože. Ovo je liječenje u potpunosti neinvazivno, što znači da ne zahtijeva kirurški zahvat, igle ili bušenje kože te ne ostavlja ožiljke ili modrice.

Nekirurške metode zatezanja lica mogu se koristiti za opće tretmane kože. One zatežu kožu na Vašem čelu, licu te se također mogu koristiti za izravnavanje bora na dekolteu i vratu.

Većina nekirurških metoda vrlo su niskorizične; ne oštećuju gornje slojeve kože niti stvaraju ožiljke, neželjenu pigmentaciju, granulome ili alergijske reakcije.

Prednost nekirurških postupaka je da se bolesnici mogu odmah vratiti svojim uobičajenim svakodnevnim aktivnostima nakon liječenja bez ikakvih ograničenja.

Ažurirano: 18.03.2014

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Nekiruški lifting - Cijene

Cijene od 1.500 €
obično za 1.800 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD
Anto Dujmovic
Zagreb
obično za 5.000 €
Anto Dujmovic

Nekiruški lifting

100% vrijedi. TEMELJU 29 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali