Operacija brade predstavlja smanjivanje previše velikog vrha brade ili u protivnom pri uvučenoj bradi povećanje vrha brade. Zahvat traje 30 -60 minuta te rezultat je trajan. Povratak normalnim aktivnostima moguć je za 2 tjedna.

Pri povećavanju mogu se primijeniti dvije metode: povećanje pomoću raznih vrsta implantata i povećanje bez njihove primjene, kada se umjesto implantata koristi vlastito koštano tkivo uzeto sa vrha brade. Prednost zadnje metode prije svega je izbjegavanje rizika lošeg zacjeljivana implantata.

Tijek i rezultat operacije brade

Zahvat se većinom izvodi u analgosedaciji ili općoj anesteziji. Prethodno je potrebno obaviti predoperativni interni pregled, po potrebi pregled kod pripadajućeg kirurga. Operacija brade može se povezati s drugim operacijama na licu, npr. s face liftom. Nakon operacije operirana područja su bolna, otekla i s modricama, uzimaju se analgetici. U bolnici se ostaje barem do drugog dana.

Objavljeno: 25.03.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Operacija brade - Novosti

Operacija brade - Cijene

Cijene od 1.400 €
Poliklinika Sinteza
Cijene od 1.400 €
Prof. dr. med. Mislav Gjurić
Cijene od 1.000 €
obično za 1.500 €
Dr. Radmilo Roncevic
Cijene od 8.000 €
obično za 15.000 €
Prim. dr. sc. Davor Džepina
Cijene od 800 €
obično za 1.200 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD
Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali