Povećanje grudi - Macrolane

Macrolane je gel koji sadrži hijaluronsku kiselinu, radi se o tvari koja se normalno pojavljuje u organizmu. Pomoću njene aplikacije injekcijom grudi se mogu povećati čak za veličinu jedne košarice za kratko razdoblje. Povratak u uobičajeni život moguć je skoro odmah. Rezultati traju 9 – 12 mjeseci.

Glavna nepovoljnost povećanja grudi Macrolane je u ograničenom trajanju završnog efekta, ali zahvat se po želji bilo kada može ponoviti. Osim povećanja grudi također se pozitivno može utjecati na njihov oblik. Većina žena nakon aplikacije Macrolane bez problema doji, ne postoji utjecaj Macrolane na nastanak oboljenja grudi.

Tijek i rezultat povećanja grudi pomoću gela Macrolane

Zahvat traje otprilike 30 do 90 minuta, ovisi o količini korištenja gela. Gel se nanosi pomoću igle u grudi. Nekoliko dana ostaje napetost i manji bolovi u dojkama. Prvih dana neophodno je izbjegavati vježbanje i tlak na grudima. Prilikom ponovne aplikacije količina gela je manja.

Važna informacija za pacijente: Tretmani grudi uz pomoć Macrolanea su u određenim zemljama s obzirom na radiološke preglede dojki povećanih Macrolaneom ograničeni. Postoji zabrinutost, da tretmani u svezi povećanja grudi Macrolaneom mogu poremetiti konačan pregled pomoću mamografa. Više informacija naći ćete ovdje (na engleskom jeziku).

Ažurirano: 23.07.2012

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Povećanje grudi - Macrolane - Cijene

Povećanje grudi - Macrolane

95% vrijedi. TEMELJU 41 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali