Povećanje usana primjenom masnog tkiva (lipofilling)

Povećanje usnica pomoću masnog tkiva je aplikacija injekcijom vlastitog masnog tkiva uzetog iz drugog dijela tijela u područje usnica. Na taj se način postignu otmjene i pune usnice. Zahvat traje oko 15 minuta, rezultat traje individualno u trajanju nekoliko mjeseci.

rty

Masno tkivo se pod sterilnim uvjetima uzima pomoću igle ili kanile sa trbuha, butine, zadnjice ili drugih dijelova tijela te se unese u usnice. Kontraindikacija je aktivna infekcija usnica ili šupljine usta (herpes, afte, prehlada) ili ne izliječena ozljeda usnica.

Tijek povećanja usnica masnim tkivom

Povećanje usnica masnim tkivom izvodi se u lokalnoj anesteziji, u obliku anestetičke kreme ili injekcije, na isti način se primjenjuje anestezija na mjestu uzimanja tkiva. Uzeto i primljeno masno tkivo se nanosi u područje usnica.

Na mjestu uzimanja masnog tkiva mogu se pojaviti modrice ili natečenost. U usnici se nakon zahvata može osjećati pulsiranje i usnica je većinom natekla. Dok ove pojave ne nestanu neophodno je zaštititi se od izravnog sunca, većinom to traje do 48 sata.

Ažurirano: 02.05.2014

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Povećanje usana primjenom masnog tkiva (lipofilling) - Cijene

Cijene od 700 €
Violeta Skorobać Asanin MD, PhD
Cijene od 1.100 €
obično za 1.325 €
Prof. dr. med. Mislav Gjurić
Cijene od 1.075 €
obično za 2.016 €
Prim. dr. sc. Davor Džepina
obično za 1.325 €
Poliklinika Sinteza
Cijene od 300 €
obično za 500 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD

Povećanje usana primjenom masnog tkiva (lipofilling)

92% vrijedi. TEMELJU 51 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
patient photography
Zahvate, za koje se spremaju ostali