Povećanje usana - PermaLip

Implantat PermaLip služi isključivo za povećanje i modeliranje usnica. Implantat je proizveden od mekanog silikona. Oblikovan je fiziološki, tkivo ga ne propušta, ne oštećuje funkciju usnica. Zahvat traje 30 minuta, rezultat je trajan, ne apsorbira se, ali bez ikakvih posljedica se može ukloniti.

Rabljenje implantata PermaLip je posve sigurno. To je FDA i CE, s obzirom na primijenjeni silikon ni u kom slučaju ne puca. Na raspolaganju je u različitim veličinama za diskretno podizanje usnica, čak do vidljivog povećanja obujma. Usnice su jednake, pune i prirodne, prilikom ljubljenja implantati se ne osjećaju.

Aplikacija i rezultat povećanja usnica implantatom PermaLip

Implantat PermaLip se stavlja u usnicu u lokalnoj anesteziji, naprave se dva manja reza i implantat se stavi, rana se šije materijalom koje tijelo samo razgradi. Prvih dana usnice su natekle, ova pojava nestane za 3-8 dana. Rezultat je vidljiv za 3 – 5 dana. Nakon aplikacije se za jedan dan može vratiti u svakodnevan život.

Ažurirano: 02.05.2014

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Povećanje usana - PermaLip - Cijene

Važni zahvati

Povećanje usana - PermaLip

96% vrijedi. TEMELJU 27 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali