Radio-frekvencija - instrument Aluma, Accent, TriPollar, Spa RF, Re-Age

Radio-frekvencija tijela je patentirana tehnologija pri kojoj radio-frekvencijska energija djeluje na dermis, odnosno na drugi sloj kože. Dolazi do poremećaja kolagenskih vlakana i pomlađivanja kože. Preporuča se 5 - 8 tretmana u intervalima minimalno 2 tjedna. Ukoliko je koža njegovana učinak pomlađivanja ostaje čak 2 godine.

Radio-frekvencija tijela se primjenjuje za pomlađivanje područja oko oči, dekoltea, grudi, donjeg oblika lica i podbratka.

Tijek i rezultat radio-frekvencije tijela

Prije tretmana se gornji sloj kože namaže zaštitnom kremom, tako da se ne ošteti. Iza toga se kožna dlačica usisa u specijalnu komoru i ostavi da preko nje prolazi radio-frekvencijska struja. Radio-frekvencija tijela je posve bezbolna, ne zahtjeva anesteziju. Nakon tretmana većinom se pojavi crvenilo koje ubrzo nestane. Metodu je dobro kombinirati s ostalim vrstama zahvata npr. fotorejuvenacija IPL, aplikacija botoxina, hijaluronske kiseline i slično.

Objavljeno: 25.03.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Slična iskustva

Radio-frekvencija - instrument Aluma, Accent, TriPollar, Spa RF, Re-Age - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 150 €
Dr. Maletić Ana
Cijene od 400 €
obično za 1.200 €
Dr.med. Anđela Prolić

Radio-frekvencija - instrument Aluma, Accent, TriPollar, Spa RF, Re-Age

97% vrijedi. TEMELJU 34 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali