98%
Vrijedilo je
TEMELJU 1108 OCJENA

Prilikom smanjivanja grudi operativno se uklanja veća količina tkiva u grudima, tijekom istog zahvata u slučaju potrebe istodobno se grudi mogu oblikovati. Nakon zahvata neophodno je 14 dana nositi kirurški grudnjak, hospitalizacija traje 1 dan, na posao se ide nakon jednog tjedna, dok se u športske aktivnosti možete uključiti otprilike za mjesec. Prikaži detalje 

Slična iskustva

cloud 10.02.2014
Vrijedilo je

Kod dr. Veira odradila sam zahvat smanjenja grudi. Sa potpunim povjerenjem prepustila sam se u njegove ruke, pa cak i kod odabira nove velicine. I nisam pozalila,dapace. Izvrstan doktor, pazljiv,pedan... Više 

Smanjenje grudi - Cijene

Cijene od 20.000 €
obično za 25.000 €
Prim. dr. sc. Davor Džepina
Duško Maletić Dr.med.
Daruvar, Zagreb
Cijene od 3.350 €
obično za 4.000 €
Duško Maletić Dr.med.
Cijene od 2.500 €
obično za 5.000 €
Dr. sci. med. Violeta Skorobać Asanin MD, PhD
Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 3.350 €
obično za 4.000 €
Dr. Maletić Ana
Cijene od 3.000 €
obično za 4.000 €
Poliklinika za estetsku kirurgiju Dr. Tončić

Prilikom smanjivanja grudi operativno se uklanja veća količina tkiva u grudima, tijekom istog zahvata u slučaju potrebe istodobno se grudi mogu oblikovati. Nakon zahvata neophodno je 14 dana nositi kirurški grudnjak, hospitalizacija traje 1 dan, na posao se ide nakon jednog tjedna, dok se u športske aktivnosti možete uključiti otprilike za mjesec.

Neprirodna veličina grudi donosi znatne zdravstvene rizike, dok su zbog veće težine grudi preopterećena kralježnica i leđa. U takvom slučaju zahvat može ići na troškove iz zdravstvenog osiguranja. Hormonska kontracepcija se mora prestati uzimati 1 – 3 mjeseca prije zahvata Terapija se ne preporuča djevojkama koje nisu napunile 20 godina, pošto dojke još mogu rasti.

Tijek i rezultat redukcije grudi

Operativno smanjenje grudi izvodi se u općoj anesteziji, traje otprilike 2 -3 sata. Nakon zahvata dojke su natekle, bole te imaju modrice. U trajanju od 6 mjeseci ožiljci se moraju zaštititi od izravnog sunčevog zračenja. Šavovi se u zavisnosti na materijal skidaju 15 -20 dana nakon zahvata.

Ažurirano: 10.03.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.
Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali