Tretiranje intenzivnim pulsnim svjetlom (IPL)

Pri tretmanu intenzivnim pulsnim svjetlom, za razliku od lasera, IPL uređaji koriste svjetlo raznih valnih dužina. IPL se koristi za fotoepilaciju, kompletno pomlađivanje kože, za liječenje Rosacei, akni, kapilara, pigmentnih i staračkih mrlja. Ne oštećuje okolno tkivo.

Pri IPL liječenju svaka valna dužina je određena za uklanjanje drugog problema na koži.

Tijek i rezultat tretiranja intenzivnim pulsnim svjetlom

Koža ne smije biti sunčana, 4 - 6 tjedana prije tretmana ne skidati dlačice voskom, aparatom ili drugim sredstvima, samo se dopušta brijanje žiletom.

Tretman IPL je minimalno bolan, u osjetljivim područjima aplicira se anestetična krema. Tretiranje traje 20 -45 minuta, koža je nakon tretmana crvenkasta i otekla, prikladne su hladne obloge. Reakcija nestane do 2 dana. U razdoblju od 6 tjedana neophodno je štititi se od sunca. Tretman se mora ponoviti otprilike 6 – 8 puta, u razmaku 4 tjedna. Pomlađivanje je za 5 godina, pri fotoepilaciji se izgubi 85 % dlačica.

Objavljeno: 22.02.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Tretiranje intenzivnim pulsnim svjetlom (IPL) - Cijene

Dr. Maletić Ana
Daruvar, Zagreb
Cijene od 50 €
Dr. Maletić Ana
Cijene od 27 €
obično za 242 €
Dr.med. Anđela Prolić
Cijene od 300 €
obično za 300 €
Dr Dr sci.med. Goran Azanjac Azanjac MD PhD

Tretiranje intenzivnim pulsnim svjetlom (IPL)

80% vrijedi. TEMELJU 10 OCJENA.

Stručnjaci u vašoj okolini   
Zahvate, za koje se spremaju ostali