Uklanjanje strija

PACIJENATA OCIJENILI DA VRIJEDI 93% PACIJENATA OCIJENILI DA VRIJEDI TEMELJU 14 OCJENA

Uklanjanje strija se izvodi pomoću nekoliko metoda, jedna od njih je AWT (Acoustic Wave Treatment). Ova metoda je na principu akustičkog vala, efektivno se također primjenjuje za zatezanje veznog tkiva i uklanjanje celulita. Zahvat je posve bezbolan, traje 30 minuta, potrebno ga je nekoliko puta ponoviti.

Akustički udarni val poremeti tvrdo manje vrijedno tkivo strija te potpomogne stvaranje kolagena. Kontraindikacija je akutna upala ili oboljenje od raka, implantati na mjestu aplikacije te relativno i trudnoća.

Tijek i rezultat uklanjanja strija

Uklanjanje strija se izvodi pomoću specijalne sonde koja prolazi preko oštećenih područja, najčešće trbuha, zadnjice, butina, leđa i grudi. Neposredno nakon uklanjanja strija moguć je povratak normalnim aktivnostima. Prvi rezultati vidljivi su nakon 3 - 4 tretmana, te se polako nekoliko tjedana poboljšavaju. Većinom se preporuča 10-15 tretmana, nakon nekog vremena se mogu ponoviti.

Objavljeno: 25.03.2011

Jeste li stručnjak za ovaj zahvat? Postanite autor opisa ovog zahvata! Posjetioci portala koji traže ovaj zahvat će Vas vidjeti kao autora teksta i stručnjaka za ovo područje. Pacijenti s povjerenjem radije traže konzultaciju od liječnika za koje misle da su vrsni stručnjaci za problem koji njih muči. Postanite autor opisa ovog zahvata.

Važni zahvati

Diskusija - Forum

O čemu se govori Broj odgovora Posljednji odgovor
Kako često ponavljati AWT?  POPULAR  0 13.04.2011
Metoda AWT nakon poroda  POPULAR  0 13.04.2011
Laser ili akustički udarni val?  POPULAR  0 13.04.2011
Prikaži sve diskusije o temi Uklanjanje strija
Stručnjaci u vašoj okolini   

Zahvate, za koje se spremaju ostali